Celebrity

Kate Upton weer prachtig in zomers jurkje

De actrice uit films als The Three Stooges en The Layover.

door FilmTotaal om 06:00 in Celebrity
Het bekende model Kate Upton wist jarenlang de aandacht te trekken, onder meer met verschillende optredens in Hollywoodfilms. Tegenwoordig is het toch wat stiller rond het blonde supermodel.

Niet heel veel mensen zullen de komedie The Three Stooges (2012) hebben gezien, maar de scène met Kate in bikini is mogelijk wel het opvallendste aan die komedie. Daarnaast was ze ook te zien in films als de actiekomedie Tower Heist uit 2011, de romkom The Other Woman uit 2014 met Cameron Diaz en Leslie Mann en de romkom The Layover (2017) met Alexandra Daddario.

Kate: mooi op balkon
Op de IMDb staan geen nieuwe projecten vermeld onder haar naam. Haar laatste optreden was in 2018 als Unsinkable Molly Brown / Blonde Girl in een aflevering van de animatieserie Robot Chicken. Daarna richtte Kate zich op haar gezin. In 2018 kreeg ze namelijk haar eerste kind.

Op Instagram deelt ze regelmatig mooie plaatjes uit haar privéleven. Dit keer zien we haar op balkon in een zomers jurkje. "Cotton candy skies 🍬," schrijft ze bij de foto.


Zien hoe de 28 jarige Kate Upton eruit ziet in haar witte jurkje? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair