Algemeen

Dodental in 'The Suicide Squad' wordt sterk overdreven

Regisseur James Gunn reageert op de geruchten.

door Bram de Groot om 07:53 in Algemeen
Met een R-rating (16 jaar en ouder) en James Gunn achter de camera kun je verwachten dat The Suicide Squad, later dit jaar te verschijnen, flink stevig gaat worden en dat er zeker de nodige doden gaan vallen. De trailer hintte al naar wat minder fijne momenten voor bepaalde personages.

En dat er een aantal Task Force X-leden doodgaat is niet raar. De film heet immers The Suicide Squad en in het eerdere Suicide Squad uit 2016 bereikte ook niet iedereen de eindstreep.

Overdreven optimistisch dodental
De regisseur reageerde op een Tweet waarin werd verwezen naar een artikel van Screen Rant waarin zeven personages wordt aangestipt die mogelijk doodgaan in de film van Gunn. "Dit is op zijn zachtst gezegd overdreven optimistisch," aldus Gunn.In het artikel wordt voorspeld dat de personages Ratcatcher 2 (Daniela Melchoir), Savant (Michael Rooker), Weasel (Sean Gunn), The Detachable Kid / TDK (Nathan Fillion), Blackguard (Pete Davidson), Mongal (Mayling Ng) en Javelin (Flula Borg) het avontuur in The Suicide Squad niet gaan overleven. Vanaf 5 augustus zullen we zien wie wel.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair