Er wordt al gewerkt aan 'Nobody 2'

Er wordt al gewerkt aan 'Nobody 2'

Schrijver Kolstad heeft de perfecte opening al voor ogen.

De eerste John Wick was een groot succes. Niet zo heel gek dus dat er een franchise van werd gemaakt en we nu alweer wachten op het vierde deel. De actiefilm Nobody lijkt dit voorbeeld te willen volgen.

Nobody volgt Hutch Mansell (gespeeld door Bob Odenkirk, o.a. bekend van Breaking Bad en Better Call Saul), een onopvallende vader, die regelmatig wordt vernederd maar nooit van zich afbijt. Zelfs wanneer er bij hem wordt ingebroken, besluit Hutch niet in te grijpen, tot grote teleurstelling van zijn vrouw en zoon.

Wraak
De nasleep van het voorval maakt iets los bij Hutch. Hij besluit een levensgevaarlijk pad te bewandelen vol duistere geheimen en dodelijke vaardigheden, met als doel zijn familie te redden en nooit meer door iemand als een 'nobody' gezien te worden.

De film werd geregisseerd door Ilya Naishuller, o.a. bekend van Hardcore Henry. Het script werd geschreven door Derek Kolstad, eveneens verantwoordelijk voor het John Wick-script. Nobody werd tot nu toe sterk onthaald en Kolstad is al langzaam maar zeker begonnen aan het tweede deel. Hij heeft de perfecte opening dan ook al in gedachten.

Reactie
Zo zegt Kolstad tijdens een recent interview: ''Eerst vertelde ik het aan mijn vrouw en zij zei dat ik met deze scene moest openen. Daarna had ik het erover met Bob. Hij zei: ''Volgens mij ben je high'', aangezien het een krankzinnige, te gekke scene is. Ik weet dus al hoe deel 2 gaat openen, mocht het ervan komen. We hebben het er in ieder geval wel al over''.

Nobody zal vanaf volgende maand in Nederland te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair