Algemeen

Er wordt al gewerkt aan 'Nobody 2'

Schrijver Kolstad heeft de perfecte opening al voor ogen.

door Wouter Drummen om 12:14 in Algemeen
De eerste John Wick was een groot succes. Niet zo heel gek dus dat er een franchise van werd gemaakt en we nu alweer wachten op het vierde deel. De actiefilm Nobody lijkt dit voorbeeld te willen volgen.

Nobody volgt Hutch Mansell (gespeeld door Bob Odenkirk, o.a. bekend van Breaking Bad en Better Call Saul), een onopvallende vader, die regelmatig wordt vernederd maar nooit van zich afbijt. Zelfs wanneer er bij hem wordt ingebroken, besluit Hutch niet in te grijpen, tot grote teleurstelling van zijn vrouw en zoon.

Wraak
De nasleep van het voorval maakt iets los bij Hutch. Hij besluit een levensgevaarlijk pad te bewandelen vol duistere geheimen en dodelijke vaardigheden, met als doel zijn familie te redden en nooit meer door iemand als een 'nobody' gezien te worden.

De film werd geregisseerd door Ilya Naishuller, o.a. bekend van Hardcore Henry. Het script werd geschreven door Derek Kolstad, eveneens verantwoordelijk voor het John Wick-script. Nobody werd tot nu toe sterk onthaald en Kolstad is al langzaam maar zeker begonnen aan het tweede deel. Hij heeft de perfecte opening dan ook al in gedachten.

Reactie
Zo zegt Kolstad tijdens een recent interview: ''Eerst vertelde ik het aan mijn vrouw en zij zei dat ik met deze scene moest openen. Daarna had ik het erover met Bob. Hij zei: ''Volgens mij ben je high'', aangezien het een krankzinnige, te gekke scene is. Ik weet dus al hoe deel 2 gaat openen, mocht het ervan komen. We hebben het er in ieder geval wel al over''.

Nobody zal vanaf volgende maand in Nederland te zien zijn.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Ik vond Nobody wel oké voor wat het was en wilde zijn. Lekker luchtig.
Hopelijk besteden ze bij een tweede deel net wat meer aandacht aan de actiescènes, al zal het nooit een John Wick worden.

Decepticon

Avatar

Vanaf volgende maand in Nederland te zien, ik hoop het maar. Ik wil deze film graag in de bios zien.

kidcassidy

Avatar

Ja, echt een mooie film was dit. Beetje zoals John Wick, maar dan wat komischer.

WhySoserious

Avatar

Ik heb hem alvast gepindakaast in 4K HDR. Wacht nog even hoe het met de bioscopen gaat, wil de film liever daar zien.

Master Of Films

Avatar

Nog een deel erbij maken en je hebt een echte trilogie. Met niemand die de rode draad vult.

Chris23

Avatar

Want some asses kicked?; Better call Saul.Smiley face
Leuke film, leuker dan john wick imho.
Alsie nog in de bios komt ga ik m sponsoren.

KeesjeNL

Avatar

@ Maac

"...al zal het nooit een John Wick worden. "

Je bedoeld met veel saaie herhaalgevechten waar Wick dan zijn pistool net 2 graden draait t.o.v. het vorige schot om het 'spannend' te houden?

NieuwsFilm

meest populair