Zack Snyder steunt de #RestoreTheSnyderVerse-beweging maar tempert de verwachtingen

Zack Snyder steunt de #RestoreTheSnyderVerse-beweging maar tempert de verwachtingen

Is de kans groot dat er nog een Snyder/DCEU-film komt?

Nu ze eindelijk Zack Snyder's Justice League gezien hebben, hebben fans van Zack Snyder meer dan ooit de smaak te pakken. Ze voeren nu campagne onder de hashtag #RestoreTheSnyderVerse en roepen DC Films en Warner Bros. op om de visie van Snyder volledig te herstellen.

Zack Snyder rekent er natuurlijk niet meer op dat hij nog aan de slag gaat voor DC. Daarom onthulde hij ook verschillende details over zijn plannen voor twee Justice League-vervolgen. Een daarvan zou zich in een duistere Knightmare-toekomst afgespeeld hebben en de andere om de pogingen van Bruce Wayne om die toekomst te voorkomen.

Een hele eer
Snyder sprak tijdens de Justice Con over de fancampagne. Hij blijkt open te staan voor de mogelijkheid en steunt fans. Maar tempert meteen de verwachtingen.

"Het is een concept dat volgens mij laat zien hoe mensen naar het werk kijken. Waar het toe leidt? Dat weet ik niet. Waarschijnlijk niets. Het ontzag voor het werk is iets dat ik nooit af zou wijzen of op de een of andere manier zou disrespecteren," aldus Snyder.

"Natuurlijk zou ik mijn volste steun geven. Als iemand tegen mij zegt, wie dan ook, dat ze ergens van houden en graag meer willen zien, ben ik de laatste die zegt: 'Vergeet het maar', want ik vind dat niet kunnen."

Maar de kans dat er een nieuwe Snyder/DCEU-film komt is erg klein. Warner Bros. heeft al laten weten de Snyder-films als een gesloten boek te beschouwen.

NieuwsFilm

meest populair