Marvel onthult eindelijk de trailer van 'Shang Chi and the Legend of the Ten Rings'

Marvel onthult eindelijk de trailer van 'Shang Chi and the Legend of the Ten Rings'

Heel wat nieuw materiaal van de Marvel-film. Eindelijk!

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings komt in september uit in de bioscoop. In afwachting van dat moment, is Marvel Studios eindelijk begonnen met de promotie van de film. Niet alleen hebben we vandaag eerste foto's van de film, ook is er al een teaser.

Vandaag hebben we niet alleen een eerste poster van de film gekregen, ook zijn er diverse foto's vrijgegeven en is er een teaser trailer. Die laten de Marvel-held zien en schetsen een goed beeld van wat je kan verwachten! Hieronder zonder verder omhaal de eerste teaser trailer:



Shang-Chi
Shang-Chi wordt de eerste Marvel-held van Aziatische afkomst. In de film is de jonge held iemand die jarenlang onder zijn vader trainde om een moordenaar te worden. Maar hij besloot voor een heel ander leven te kiezen en probeerde een normaal leven voor zichzelf op te bouwen in de Verenigde Staten. Tot hij helemaal terug gezogen wordt in het wereldje.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Op de foto's hierboven zie je onder meer acteur Simu Liu in vol ornaat als de Marvel-held. Ook zie je Awkwafina als de beste vriendin van Shang-Chi, Kay. En we zien Fala Chen als de mysterieuze Leiko Wu en Tony Leung als de schurk Wenwu, ofwel The Mandarin.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair