Dwayne Johnson's 3-jarig dochtertje is helemaal weg van Aquaman, Jason Momoa reageert

De acteur zorgde voor een geweldige verjaardag!

Dwayne Johnson heeft al heel wat stoere rollen gespeeld, maar volgens zijn dochtertje Tia kan hij niet op tegen Jason Momoa's Aquaman. The Rock deelde een grappig videootje, dat hieronder te zien is.

Voor haar derde verjaardag keken de twee samen Aquaman. Op dat moment vraagt Johnson: ''Wie is er cooler: papa of Aquaman?'' Nog voordat de acteur de vraag helemaal gesteld had, antwoordde Tia zonder na te denken: ''Aquaman!''''



Reactie
Kort daarna postte Johnson opnieuw een bericht samen met Tia. Zij vroeg aan haar vader een tekening te maken van Aquaman, zodat ze dat boven haar bed kan hangen. Johnson grapte vervolgens dat Black Adam, de superheld die hij gaat spelen in de gelijknamige DC-film, Aquaman een pak rammel gaat verkopen.



Momoa reageerde er zelf op, door een persoonlijke videoboodschap voor Tia op te nemen, waarin hij haar een gelukkige verjaardag wenst. Johnson was er duidelijk mee in de wolken, aangezien Tia zo een onvergetelijke verjaardag heeft: ''Ik kan Jason niet genoeg bedanken. Hij heeft dit 3-jarige meisje zojuist de beste verjaardag ooit weten te bezorgen!''.



NieuwsFilm

meest populair