Check hier de 10 meest opvallende onthullingen in de trailer van 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ziet er als een gave Marvel-film uit!

Marvel Studios kwam gisteren met de eerste trailer van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Het publiek kreeg daarmee een eerste blik op een nieuwe wereld binnen het Marvel Cinematic Universe.

Vandaag zetten we de tien grootste onthullingen van de trailer voor je op een rij.

1. Shang-Chi blijkt als de film begint al tien jaar in z'n eentje in San Francisco te werken. Hoewel zijn vader bijzonder rijk is, werkt Shang-Chi bij het Fairmont Hotel en woont hij in een klein appartementje.

Bekijk de afbeelding
2. In de trailer zien we Wenwu, een krijgsheer die de echte Mandarin is en de leider van de Ten Rings. Wenwu liet zijn zoon trainen als moordenaar, maar Shang-Chi besloot dus een ander pad te kiezen.

Bekijk de afbeelding
3. In de trailer zien we ook de Death Dealer, lid van de Ten Rings en in deze film duidelijk een van de grote slechteriken. Hij zal het meermaals opnemen tegen Shang-Chi en ziet zichzelf zeer waarschijnlijk als waardiger opvolger van de Mandarin dan onze held.

Bekijk de afbeelding
4. De jonge Shang-Chi blijkt getraind te zijn als moordenaar, en behoorlijk bedreven in het vechten tegen meerdere vijanden. In de trailer horen we Mandarin zelfs zeggen dat hij getraind is, "zodat de gevaarlijkste mensen in de wereld je niet kunnen doden."

Bekijk de afbeelding
5. In een flashback loopt de jonge Shang-Chi samen met de Mandarin een restaurant in. Daar valt hij ineens iemand aan, waarbij we blauw licht rond zijn vuisten zien flitsen. Mogelijk is het magie, of chi?

Bekijk de afbeelding
6. Mandarin blijkt niet onder te doen voor de gemiddelde James Bond-schurk, en heeft een groot eigen leger.

Bekijk de afbeelding
7. Shang-Chi draagt een stel armbanden die bestaan uit ringen die flauw blauw licht geven. Zou dit het symbool van de Ten Rings zijn? Of een magisch artefact dat de Ten Rings heet?

Bekijk de afbeelding
8. Onze held Shang-Chi is meer dan alleen een begaafd martial artist. Hij heeft ook het vermogen om de omgeving te manipuleren, zoals je hieronder ziet.

Bekijk de afbeelding
9. Niet echt een onthulling, maar wel een gaaf moment. Er zit een adembenemend gevecht in een bos in de film. Nice:

Bekijk de afbeelding
10. Ook zit er een bijzonder grote veldslag buiten een oeroude Chinese tempel in de film. We zien soldaten te paard, en het lijkt erop dat dit een flashback naar het verleden is. Niet gek, want in de voiceover zegt de Mandarin dat hij er al honderden jaren is.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair