'The Flash' brengt echt Michael Keaton terug als Batman!

'The Flash' brengt echt Michael Keaton terug als Batman!

Nu is het officieel.

Tussen al het nieuws over The Flash ging een belangrijke bevestiging enigszins verloren. Het is nu officieel bevestigd dat Michael Keaton terugkeer als Batman, een rol die hij in 1989 voor het eerst speelde.

Dat meldt de site The Wrap op basis van het agentschap van Keaton, ICM Partners. De acteur zal dus voor het eerst in bijna dertig jaar weer in de huid van Bruce Wayne kruipen. Dat deed hij voor het laatst in de film Batman Returns uit 1992.

The Flash
The Flash wordt geregisseerd door Andy Muschietti. Het verhaal gaat dat we Barry Allen volgen, die terug in de tijd reist om de dood van zijn moeder te voorkomen.

Maar doordat hij dat doet, verandert het heel DC-multiversum op drastische wijze. Vermoedelijk is dat ook hoe Keaton terugkeert in de film, als een van de twee Batmans. Naast hem is ook Ben Affleck weer te zien als Bruce Wayne.

In The Flash is verder ook plek voor de personages Iris West, Nora Allen, Henry Allen en zullen we zelfs Kara Zor-El, a.k.a. Supergirl zien verschijnen. De opnames zijn van start in het Verenigd Koninkrijk en de release van de film staat gepland voor 4 november 2022.

NieuwsFilm

meest populair