Algemeen

'The Flash' brengt echt Michael Keaton terug als Batman!

Nu is het officieel.

door Jim Pedd om 14:15 in Algemeen
Tussen al het nieuws over The Flash ging een belangrijke bevestiging enigszins verloren. Het is nu officieel bevestigd dat Michael Keaton terugkeer als Batman, een rol die hij in 1989 voor het eerst speelde.

Dat meldt de site The Wrap op basis van het agentschap van Keaton, ICM Partners. De acteur zal dus voor het eerst in bijna dertig jaar weer in de huid van Bruce Wayne kruipen. Dat deed hij voor het laatst in de film Batman Returns uit 1992.

The Flash
The Flash wordt geregisseerd door Andy Muschietti. Het verhaal gaat dat we Barry Allen volgen, die terug in de tijd reist om de dood van zijn moeder te voorkomen.

Maar doordat hij dat doet, verandert het heel DC-multiversum op drastische wijze. Vermoedelijk is dat ook hoe Keaton terugkeert in de film, als een van de twee Batmans. Naast hem is ook Ben Affleck weer te zien als Bruce Wayne.

In The Flash is verder ook plek voor de personages Iris West, Nora Allen, Henry Allen en zullen we zelfs Kara Zor-El, a.k.a. Supergirl zien verschijnen. De opnames zijn van start in het Verenigd Koninkrijk en de release van de film staat gepland voor 4 november 2022.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Hmmm, als dit klopt zal de film sowieso veel mensen trekken denk.

En beter gaat het goed worden, kan zo vet worden deze film!

HarryHole

Avatar

Hoop zo dat dit goed wordt! Na T:DF, waarin de originele acteurs ook meededen maar het verhaal hun films niet bepaald respecteerde, ben ik een beetje sceptisch maar wel hoopvol.

Fred jr

Avatar

Dan liever een nieuwe batman film met Keaton als guilty pleasure. Ik hoop echt dat ze dit goed uitwerken.

Fred jr

Avatar

Dan liever een nieuwe batman film met Keaton als guilty pleasure. Ik hoop echt dat ze dit goed uitwerken.

Thiver

Avatar

Ik voorspel dat-ie er maximaal vijf minuten in zit.

Sunspot

Avatar

^

Haha, zelfs 5 min zou goed zjin, zolang hij maar in zijn stijl van toen te zien is, leuke tekst, opmerking, misschien een actiescene

Speedster

Avatar

Was dit niet al superlang bevestigd op DC Fandome?

RogueWon

Avatar

Zou nog vetter zijn als blijkt dat hij in zijn universum nog steeds actief is, niet als Batman maar als een oude Bruce Wayne in de Batcave die Batman Beyond (!) aanwijzingen geeft.

Master Of Films

Avatar

Het is nu officieel bevestigd dat Michael Keaton terugkeer als Batman, een rol die hij in 1989 voor het eerst speelde.
Trilogie bevestigd.

Bint

Avatar

Stiekem hoop ik op op een cameo van Nicholas Cage als alternatieve Superman.

Maac

Avatar

Oké ik werd een paar dagen geleden nog bijdehand genoemd toen ik Batman Returns opperde als onderdeel van een trilogie, so how do you like me now?

Maar serieus, dit geeft wederom blijk van het feit dat DC fanboys harder gaan op fan service dan op continuïteit. Ze lullen het ongetwijfeld weer aan mekaar met visies en cuts en tijdlijnen en universums en allerlei bedoelingen die een normaal iemand niet kan begrijpen, maar diep van binnen weten we allemaal dat het één grote teringzooi is.

Maar verder wel origineel, zo'n multiversum.

Dirk Diggler

Avatar

@Maac
Multiverse is niet zo origineel hoor, dit is heel normaal in de Comicverse

Thiver

Avatar

Een door superhelden bevolkt multiversum is inderdaad niets nieuws. In de strips was het overigens ook weinig anders dan een manier om een beetje orde in de teringzooi te kunnen brengen. Het adagium lijkt te zijn: "In case of continuity failure, press 'multiverse'."

Maac

Avatar

Dat een multiversum origineel is was natuurlijk cynisch bedoeld.

Civilian Supreme

Avatar

Ik vind dat hele multiverse gebeuren maar een dom iets, het haalt de volledige spanning weg want wat maakt het uit als er iemand doodgaat, dan halen we toch zijn vervanger van een alternatieve aarde.
Dat gezegd hebbende zie ik graag Keaton terug als Batsy en als dat dan zo moet is het maar zo. Wie weet is het wel een opzet naar een echt vervolg op Returns.

Sunspot

Avatar

^

Heb liever ook geen multiverse in films vooral, maar het kan goed werken, zie CW series

Leuke is vooral dat je oudere versies/acteurs kan terugbrengen, is eigenlijk 1 dikke fanservice, maar zolang het verhaal gewoon goed is, overkomt, dan cool!

NieuwsFilm

meest populair