Algemeen

De complete gang is bij elkaar op gaaf beeld 'The Suicide Squad'

Nieuwe magazinecover gooit Task Force X bij elkaar.

door Bram de Groot om 12:07 in Algemeen
De eerstvolgende film in het DC Extended Universe komt van Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn. Hij is namelijk de man achter het maffe, maar naar verluidt bikkelharde The Suicide Squad die in augustus te zien is in de Nederlandse bioscopen.

Via de cover van de nieuwe editie van Den of Geek krijgen we een blik op heel wat van de personages uit de film, die gezamenlijk de Task Force X vormen. Je ziet onder meer Harley Quinn, Bloodsport, Weasel, Peacemaker, King Shark en vele andere.

Gave teamfoto van The Suicide Squad
Op 30 juli zou The Suicide Squad in de Nederlandse bioscopen moeten verschijnen en dat is net even eerder dan de release in de States, waar de film ook gelijk op HBO Max verschijnt.In The Suicide Squad wordt de aarde aangevallen door een buitenaards wezen, Starro. De overheidsorganisatie A.R.G.U.S. krijgt de taak om een strijdmacht samen te stellen onder leiding van Amanda Waller. Er wordt een beroep gedaan op een aantal veroordeelde criminelen, zoals Bloodsport, Savant, Captain Boomerang en Harley Quinn. In ruil voor strafvermindering vormen ze de Task Force X.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair