Dave Bautista wil heel graag Bane spelen in DCEU

De Guardians of the Galaxy-acteur wil volgende stap maken.

Acteur en oud WWE-megaster Dave Bautista speelde al in heel wat opvallende films. De meeste mensen kunnen hem waarschijnlijk als Drax uit het Marvel Cinematic Universe, maar hij speelde ook het personage Mr. Hinx in de Bond-film Spectre en Sapper Morton in Blade Runner 2049.

Nu laat de acteur weten dat hij een gesprek heeft gehad met Warner Bros. om de rol van Bane te spelen in het DC Extended Universe. Maar of dat gaat lukken? De acteur sprak erover met Espaciodc.com.

"'Ik zou de hele dag Bane kunnen zijn. Dat is geen geheim," zei Bautista. "Ik wil graag Bane spelen. Ik wil zo graag Bane spelen dat ik naar Warner Bros. ging, een ontmoeting met hen had, een ontmoeting had met DC. Ik kwam aan en zei: 'Ik wil Bane spelen. Ik maak geen grap. Ze zeiden: 'Wow, wow. We zoeken niet eens iemand voor Bane.'"

Eerst maar Army of the Dead
De eerstvolgende film waarin we de acteur zien is Army of the Dead van regisseur Zack Snyder. Daarin leidt hij een groep huurlingen die een met zombie-overladen Las Vegas binnengaat om $200 miljoen uit een kluis op te pikken.

Wat zeg jij? Bautista als Bane? Of kijk je dan liever nog een keer The Dark Knight Rises waarin Tom Hardy de rol speelt?

NieuwsFilm

meest populair