Dronken zangeres stuurt zeer gênant Instagram-bericht naar 'Avengers'-acteur Chris Evans

Dronken zangeres stuurt zeer gênant Instagram-bericht naar 'Avengers'-acteur Chris Evans

Je raadt nooit wat Evans deed toen hij de berichten zag

Chris Evans is al vanaf 2011 iedereens favoriete superheld, toen hij voor de eerste keer op het grote scherm verscheen als Captain America. Hij vergaarde door de rol miljoenen fans over de hele wereld en zijn charmes zijn bij een paar beroemdheden ook niet onopgemerkt gebleven, bijvoorbeeld bij zangeres Lizzo.

Basketbal
De zangeres, bekend van nummers als Truth Hurts liet in het weekend een filmpje zien op TikTok, waarin ze vertelt dat ze in een dronken bui een bericht had gestuurd naar haar crush Evans. Het bericht bestond uit drie emojis: een wervelwind, een vrouw die basketbal speelt en een basketbal. Hiermee impliceerde ze dat ze dat ze een 'shot' deed om te flirten met de acteur ('shooting her shot').

Bij de TikTok-video meldt ze nog even voor de goede orde: "Don't drink and DM, kids". In een dronken bui berichten sturen, wordt dus door de zangeres stevig afgeraden.

@lizzo

Don't drink and DM, kids.... for legal porpoises this is a joke

♬ original sound - HI I'M TATI 💕


I've done worse
Lizzo gaf echter later aan dat Evans gereageerd zou hebben! "No shame in a drunk DM [face-throwing-a-kiss emoji] god knows I've done worse on this app lol [facepalm emoji]," reageert de acteur op Lizzo. Dit jaar kan voor Lizzo waarschijnlijk niet meer stuk, nu Evans haar deze erkenning gegeven heeft én haar nu volgt op Instagram.

Het lijkt erop dat Evans in zijn reactie refereert naar het moment dat hij per ongeluk een volledige naaktfoto van zichzelf op Instagram met de hele wereld deelde. En er moet toegegeven worden, dat de actie van Lizzo toch wel iets minder gênant was dan die foto van van Evans.

NieuwsFilm

meest populair