Algemeen

'The Suicide Squad' doet iets unieks voor superheldenfilms: geen heropnames nodig

James Gunn kan tevreden zijn met The Suicide Squad.

door Jim Pedd om 07:25 in Algemeen
Regisseur James Gunn heeft bekend gemaakt dat hij al bijna klaar is met The Suicide Squad. Dat is ongewoon vroeg.

Gunn staat erom bekend dat hij heel wat interactie heeft met fans op sociale media. Op Twitter liet hij weten dat "de film deze week, VFX en al, helemaal af is gemaakt." Dat de film vier maanden voor de release al helemaal af is, is vrij uniek. Maar Gunn zegt daarover: "Ik was altijd al van plan om de film nu af te hebben."

Geen heropnames
Uniek is dat er geen heropnames plaats hebben gevonden, wat vrij normaal is voor dit soort films: "We hebben geen enkel shot aan pickups hoeven te doen, niets in post-productie opgenomen. Buiten Chris Nolan, gebeurt dat bijna nooit bij dit soort superheldenfilms, als dat überhaupt ooit gebeurt."

Nu de film bijna af is, hopen sommige fans natuurlijk dat de release sneller plaats kan vinden. Maar dat kan volgens Gunn niet, vooral omdat men nog moet beginnen met de marketing: "Er is voor mij niets meer om te doen, behalve wat marketing en speelgoed bekijken, zorgen voor publiciteit."

"En ik moet natuurlijk wachten tot de wereld iets beter is, zodat zoveel mogelijk mensen de film veilig kunnen zien in de bioscoop. Ik wil dat zoveel mogelijk mensen de film in de bioscoop kunnen zien."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair