Netflix

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De beste nieuwe films van deze week.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Stowaway (2021)
Regie: Joe Penna | Cast: Anna Kendrick, Shamier Anderson, Toni Collette, e.a.
De mensheid heeft inmiddels een kolonie gesticht op Mars. Commandant Marina Barnett is samen met medicus Zoe Levenson en bioloog David Kim onderweg naar de rode planeet voor onderzoek. Maar enkele uren na lancering, komt de driekoppige bemanning erachter dat er stiekem een verstekeling aan boord is gekropen. Ze moeten een onmogelijke beslissing nemen wanneer deze vreemdeling hen in levensgevaar brengt.

Minions (2015)
Regie: Kyle Balda en Pierre Coffin | Cast: Pierre Coffin, Sandra Bullock, Jon Hamm, e.a.
De gele, onverstaanbaar kibbelende minions kwamen miljoenen jaren geleden uit de zee gekropen en hebben zich sindsdien beschikbaar gesteld als dienaars van het kwaad. Nu leven de minions echter al een tijdje teruggetrokken op Antarctica, omdat ze maar geen ambitieuze schurk konden vinden om te dienen. Jaren later, geplaagd door verveling, besluiten ze een nieuwe poging te wagen. Zo vinden ze uiteindelijk de stijlvolle superschurk Scarlet Overkill.

Six Minutes to Midnight (2020)
Regie: Andy Goddard | Cast: Judi Dench, Eddie Izzard, Carla Juri, e.a.
Augustus 1939. Zeventien dagen voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog stuurt de Britse geheime dienst Thomas Miller naar een privéschool aan de Engelse kust, waar een lerares genaamd Ilse op mysterieuze wijze verdwenen is met twintig tienermeisjes, die familieleden blijken te zijn van prominente nazi's. Miller krijgt de opdracht om in het geheim uit te vinden wat er gebeurd is.


En verder onder meer...

Documentaire
Chadwick Boseman: Portrait of an Artist (2021)
Searching for Sheela (2021)
Free to Play (2014)

Drama
I Knew Her Well (1977)

Muziekdrama
Yellow Rose (2019)

Thriller
Homunculus (2021)

Tienerfilm
Misfit 3: De finale (2020)

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair