Algemeen

Kiss-biopic wordt gemaakt door 'Pirates of the Caribbean'-regisseur

Hoogstwaarschijnlijk zal de film op Netflix te zien zijn.

door Wouter Drummen om 12:07 in Algemeen
Muzikale biopics zijn de laatste jaren gigantisch in. Denk bijvoorbeeld maar aan de succesvolle Bohemian Rhapsody en Rocketman. Artiesten zoals David Bowie, Celine Dion en Madonna krijgen eveneens hun eigen films. Nu is ook Kiss aan de beurt.

Dit is niet zo heel gek. De beroemde hardrockband heeft maar liefst meer dan 100 miljoen platen verkocht. Ook hebben ze 30 gouden en 14 platina platen. In 2014 wisten ze zelfs een plek te bemachtigen in de legendarische Rock and Roll Hall of Fame.

Wat te verwachten
Er werd al een tijdje gepraat over een film rondom de beroemde hardrockband, bekend van nummers als Rock and Roll All Nite en I Was Made for Lovin' You. Nu schijnt het dat Netflix zijn zinnen heeft gezet op het project.

Op dit moment zijn ze dan ook aan het onderhandelen om de rechten op de kop te tikken, iets wat volgens meerdere bronnen niet lang meer zal duren.

De film heet Shout it Out Loud, naar een gelijknamige hit van de groep zelf. Wie er in de film zal spelen is nog niet duidelijk, al weten we wel dat Joachim Roenning de regie voor zijn rekening zal nemen. Hij maakte al eerder blockbusters als Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge en Maleficent: Mistress of Evil.

Het begin
Shout It Out Loud gaat over de oprichting van Kiss door twee jeugdvrienden, de bassist Gene Simmons en de gitarist Paul Stanley. Zij zullen dan ook beiden aan de film meewerken. Wanneer de film te zien zal zijn is nog niet bekend.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Kiss fans hebben allang Kiss Meets the Phantom of the Park gezien Smiley faceAnyway de eerste keer dat ik Gene Simmons zag zonder zijn bekende KISS make-up was in de film Runaway van Michael Crichton (schijnt ook iets met dino's en e.o.a. pretpark met robots geschreven te hebben).

Gigan72

Avatar

^
Ook ik zag hem voor het eerst zonder make-up in Runaway ( leuke film trouwens)

Zelf zou ik graag een biopic film willen zien over de Beastie Boys.

NieuwsFilm

meest populair