Disney gaat toch de 'Matterhorn Bobsleds' film maken

Disney gaat toch de 'Matterhorn Bobsleds' film maken

Na overweldigend succes van Jungle Cruise...

Walt Disney Studios gaat starten met de productie van een nieuwe film: Matterhorn Bobsleds. De film zou bedoeld zijn voor Disney Plus en aanhaken bij de andere projecten over Disney attracties.

Het project is al sinds 2002 in ontwikkeling. Na het mislukken van films als Country Bears werd de productie op een zijspoor gezet, maar nu is de film dus terug van weggeweest.

Jungle Cruise
De reden daarvoor is het succes van de test screenings van de nieuwe film Jungle Cruise. Disney werd overweldigd door de positieve feedback en denkt nu goud in handen te hebben.



Naast het herstarten van het Matterhorn project werd deze week ook bekend dat de reboot van The Haunted Mansion het casting traject in gaat en een regisseur gevonden heeft. Verder zijn ook projecten over It's A Small World en Space Mountain in ontwikkeling.

S.E.A.
Een ander bijzonder project waar Disney aan werkt is een tv- en filmproject over de Society of Explorers and Adventurers (SEA). Hierdoor ontstaat binnenkort een Disney Parks Universum, die zich dus over zowel Disney+ als de bioscopen gaat verspreiden.

Hoe denken jullie over zo'n themapark universum op Disney+? Laat het ons weten!

NieuwsFilm

meest populair