Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 Misfit 3: De finale (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Erwin van den Eshof | Cast: Djamila, Niek Roozen, Jolijn Henneman, e.a.
Julia, Nick en Sterre beginnen het schooljaar goed. Ze hebben een platencontract binnen weten te slepen en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Maar dan dienen de problemen zich aan wanneer hun eeuwige aartsrivaal Babette na een fusie op dezelfde school belandt. De Misfits moeten vervolgens alles op alles zetten om samen een optreden voor te bereiden voor de finale van een internationale muziekwedstrijd, want deze willen ze natuurlijk wel winnen.

#2 Minions (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kyle Balda en Pierre Coffin | Cast: Pierre Coffin, Sandra Bullock, Jon Hamm, e.a.
De gele, onverstaanbaar kibbelende minions kwamen miljoenen jaren geleden uit de zee gekropen en hebben zich sindsdien beschikbaar gesteld als dienaars van het kwaad. Nu leven de minions echter al een tijdje teruggetrokken op Antarctica, omdat ze maar geen ambitieuze schurk konden vinden om te dienen. Jaren later, geplaagd door verveling, besluiten ze een nieuwe poging te wagen. Zo vinden ze uiteindelijk de stijlvolle superschurk Scarlet Overkill.

#3 Stowaway (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Penna | Cast: Anna Kendrick, Shamier Anderson, Toni Collette, e.a.
De mensheid heeft inmiddels een kolonie gesticht op Mars. Commandant Marina Barnett is samen met medicus Zoe Levenson en bioloog David Kim onderweg naar de rode planeet voor onderzoek. Maar enkele uren na lancering, komt de driekoppige bemanning erachter dat er stiekem een verstekeling aan boord is gekropen. Ze moeten een onmogelijke beslissing nemen wanneer deze vreemdeling hen in levensgevaar brengt.



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair