Gal Gadot weet wel wie zou winnen: Godzilla of Wonder Woman

Gal Gadot weet wel wie zou winnen: Godzilla of Wonder Woman

Ze ziet het al helemaal zitten.

Warner Bros. heeft de laatste jaren heel wat films weten uit te brengen waarin diverse helden het tegen elkaar opnemen. Denk aan Batman v Superman, Freddy vs. Jason en recent nog Godzilla vs Kong.

Die laatste film werd niet alleen in de bioscopen uitgebracht, maar ook op streamingdienst HBO Max. Daar won de film het vrij snel van Wonder Woman 1984, als het aankomt op het aantal kijkers. Dat is zo'n beetje het dichtste bij een gevecht tussen Godzilla en Wonder Woman dat we zullen komen.

Wie wint?
Gelukkig hebben we nog altijd Jimmy Kimmel, die tijdens de uitzending Gal Gadot te gast had. Hij sprak met haar over Wonder Woman 3 en merkte gekscherend op dat hij gehoord zou hebben dat Godzilla daar een rolletje in heeft.

Vervolgens zei Kimmel dat hij gelooft dat Wonder Woman dat gevecht zomaar zou kunnen winnen. Waarop Gadot reageerde met: "Jij zei het, maar ik zou hetzelfde gezegd hebben."

Het zou goed mogelijk kunnen zijn dat er in de toekomst nog een nieuwe MonsterVerse-film komt, helaas zonder Wonder Woman. Verder krijgt Gal Gadots heldin ook een derde solofilm.

NieuwsFilm

meest populair