Fan van 'Thunder Force'? Check dan deze films op Netflix

We tippen er weer vijf.

Mocht je nou net als zo'n 50 miljoen andere mensen enorm hebben genoten van de superheldenkomedie Thunder Force op Netflix, en graag meer willen zien, dan hebben we vandaag vijf filmtips op Netflix voor je. Zoals gebruikelijk, kijken we daarbij naar de suggesties van het algoritme zelf.

Hot Fuzz (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edgar Wright | Cast: Simon Pegg, Martin Freeman, Bill Nighy, Robert Popper
Nicholas Angel (Simonn Pegg) is een topper binnen de Londense politie. Zijn arrestatiecijfers liggen 400% hoger dan die van zijn collega's. Hij is zo goed, dat hij de rest voor schut zet. Daarom sturen zijn bazen hem ergens naar toe....

True Memoirs of an International Assassin (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Wadlow | Cast: Kevin James, Kim Coates, Maurice Compte, Zulay Henao
The True Memoirs of an International Assassin gaat over een vriendelijke accountant met schrijfambities. Wanneer zijn fictieboek over een internationale moordenaar wordt gepubliceerd als een echt verhaal, wordt hij per ongeluk zelf aangezien voor een huurmoordenaar. Hij probeert te ontsnappen aan de plotselinge faam en bekendheid en komt in Belize terecht. Hier komt hij terecht in een levensgevaarlijk moordplot, dus moet hij op zoek naar zijn eigen hoofdpersonage - Colt Rodgers - om dit alles tot een goed einde te brengen

Hancock (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Berg | Cast: Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman, Jae Head
Grote macht brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee en dat weet iedereen. Iedereen behalve Hancock. Hij is een nerveuze, sarcastische en onbegrepen kerel vol tegenstrijdigheden en zijn goed bedoeld heldhaftig gedrag bereikt misschien wel zijn doel en redt talloze levens, maar laat ook een indrukwekkend spoor van vernieling na. Het publiek heeft er uiteindelijk de buik van vol, tot op de dag dat hij het leven redt van PR directeur Ray Embrey (Jason Bateman). Dan begint de sardonische superheld te beseffen dat hij misschien toch ook een kwetsbare kant heeft.

The Mask (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chuck Russell | Cast: Jim Carrey, Peter Riegert, Peter Greene, Amy Yasbeck
Bankmedewerker Stanley Ipkiss vindt op een avond een antiek masker. Als hij het opzet veranderd hij in een groene grappenmaker met bovenmenselijke krachten. Hij doet alles wat hij anders niet zou durven, en wordt verliefd op Tina, de vriendin van een gangster.

The Hitman's Bodyguard (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patrick Hughes | Cast: Elodie Yung, Ryan Reynolds, Tsuwayuki Saotome, Roy Hill
De beste bodyguard van de wereld krijgt een nieuwe klant: het is een huurmoordenaar die moet getuigen bij het Internationale Hof van Justitie. Ze moeten hun onderlinge verschillen aan de kant zetten en samen een belangrijke missie ondernemen.

NieuwsFilm

meest populair