3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu kunt kijken

3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu kunt kijken

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst!

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Promising Young Woman (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Emerald Fennell | Cast: Carey Mulligan, Bo Burnham, Alison Brie, e.a.
Casie had een veelbovende toekomst tot een mysterieus incident haar leven omgooide. Sindsdien is niets in haar leven nog wat het lijkt en leidt ze een dubbelleven. Overdag is ze een charismatische, veelbelovende jonge vrouw, 's nachts struint ze elke nachtclub af waar ze zich dronken voordoet om zich om te laten oppikken door zogenaamd bezorgde mannen.

Coming 2 America (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Brewer | Cast: Eddie Murphy, Arsenio Hall, Jermaine Fowler, e.a.
De nieuwe koning Akeem en zijn vertrouweling Semmi gaan wederom vanuit het weelderige Afrikaanse koninkrijk Zamunda op reis naar de New Yorkse wijk Queens op zoek naar een geschikte troonvolger. Dit nadat een jongeman beweert de zoon te zijn van Akeem. De twee willen dan ook even onderzoeken of hij echt tot de koninklijke familie behoort.

Rocketman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dexter Fletcher | Cast: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, e.a.
De jeugd van Reginald Kenneth Dwight was niet altijd even makkelijk was. Toch weet hij zijn droom waar te maken: hij wordt aangenomen op een prestigieus conservatorium. Dit is het begin van zijn muziekcarrière. Later gaat hij een samenwerking aan met tekstschrijver Bernie Taupin. Hun liedjes slaan aan en uiteindelijk groeit Dwight uit tot de wereldberoemde popzanger Elton John.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair