Gerucht: Er komt een definitief einde aan het SnyderVerse

Gerucht: Er komt een definitief einde aan het SnyderVerse

Het zou klaar zijn voor Warner Bros.

Nu Zack Snyder's Justice League te zien is, zijn er heel wat fans die hopen dat het SnyderVerse daarmee ook blijft voortbestaan. Maar daar begint het steeds minder op te lijken.

Technisch gezien gaat het SnyderVerse voorlopig natuurlijk nog door. Er komen immers nog films rond Wonder Woman, Aquaman en The Flash. En zelfs Ben Afflecks Batman keert terug. Maar volgens insider Grace Randolph is het daarmee wel gedaan.

Geen nieuwe projecten
Grace Randolph stelt op basis van anonieme bronnen die ze binnen Warner Bros. stelt te hebben, dat de filmstudio niet van plan is nog nieuwe DC-projecten te maken die gelieerd zijn aan personages zoals Zack Snyder ze aan ons introduceerde.

"Er is heel wat te doen geweest rond de Snyder Cut, zoals je weet. Dus de bazen van Warner Bros. gaan geen groen licht meer geven voor nieuwe projecten. Ze gaan het gewoon niet doen. Volgens mij is het bijna persoonlijk geworden voor hen," aldus Randolph.

In hoeverre het klopt is de vraag, want zo weten we dat ook Black Adam gewoon te zien zal zijn, ook een DC-project dat onder Snyder is bedacht en besteld. Het is dus de vraag of Warner Bros. er echt zo duidelijk afscheid van wil nemen, of dat men gewoon door gaat met het ontwikkelen van DC-projecten zoals Snyder ze ooit bedacht heeft.

Van de filmstudio weten we dat men zich in elk geval wil richten op nieuwe projecten binnen het DC-universum en dat het de bedoeling is om heel wat nieuwe personages in beeld te brengen.

NieuwsFilm

meest populair