'The Suicide Squad' maakt van Harley Quinn een veroorzaker van chaos

'The Suicide Squad' maakt van Harley Quinn een veroorzaker van chaos

Het personage van Margot Robbie gaat helemaal los!

Het gaat nog een paar maanden duren voordat The Suicide Squad te zien is. Het wordt de volgende film in het DC Films-universum, eentje waarin actrice Margot Robbie weer te zien is als Harley Quinn.

Volgens de actrice is dit volgende hoofdstuk in het verhaal van haar heldin een heel chaotisch verhaal. Dat vertelde ze tijdens een interview met Total Film.

Oorzaak van chaos
"Ik denk dat een van de eerste dingen die ik tegen James [Gunn] zei, was dat ik denk dat Harley een oorzaak van chaos is," begon Robbie.

"Volgens mij is zij niet per se je voornaamste personage, iemand die je echt centraal moet willen stellen in je project. Maar het is geweldig wanneer andere personages de plotpunten dragen en je iemand hebt die iets kan doen waardoor heel wat chaos volgt. En dat is iets waar hij het voor mijn gevoel mee eens was, als ik zo kijk naar het scenario."

Het kan dus nog heel interessant worden om te zien wat er rond Harley Quinn gaat gebeuren. The Suicide Squad is vanaf 6 augustus te zien, hopelijk hier dan ook in de bioscoop tegen die tijd.

NieuwsFilm

meest populair