Samuel L. Jackson loopt in een dodelijke (?) valstrik in eerste clip 'Spiral: From the Book of Saw'

Samuel L. Jackson loopt in een dodelijke (?) valstrik in eerste clip 'Spiral: From the Book of Saw'

Het is heel erg de vraag of hij Spiral: From the Book of Saw wel overleeft.

Acteur Samuel L. Jackson wordt op de stang gejaagd door een Jigsaw-copycat. Dat zien we in een eerste clip van Spiral: From the Book of Saw.

Samuel L. Jackson speelt een van de hoofdrollen in de film, die van Marcus Banks. Samen met, Detective Zeke Banks (Chris Rock) raakt hij verzeild in een gruwelijk moordonderzoek.

Jigsaw-copycat
In de film is Samuel L. Jackson de vader van het personage van Rock. Hun band komt flink onder druk te staan als moorden de stad teisteren. Uiteindelijk lijkt het erop dat de moordenaar het ook voorzien heeft op het personage van Jackson, zoals je hieronder in de clip kan zien.

We zien Jacksons personage Marcus Banks een warenhuis betreden. Daar ziet hij in rode verf (of bloed) op een muur geschilderd staan: "Wil je een spelletje spelen, Chef Banks?" En ondanks dat iedereen die woorden wel kent, negeert hij de waarschuwing:



De nieuwe Saw-film is eind mei te zien in de bioscoop. Overigens is dit een spin-off, er wordt ook gewerkt aan een tiende film in de franchise en naar het schijnt zelfs aan een serie.

NieuwsFilm

meest populair