'The Suicide Squad' heeft echt een bizarre schurk: James Gunn legt de keuze voor Starro uit

'The Suicide Squad' heeft echt een bizarre schurk: James Gunn legt de keuze voor Starro uit

James Gunn over zijn keuze voor Starro.

Sinds aangekondigd werd dat James Gunn de nieuwe The Suicide Squad-film zou regisseren, vroegen fans zich af wie Gunn zou kiezen als de voornaamste schurk van het verhaal.

De eerste trailer liet niet alleen een knotsgekke film zien, ook bleek duidelijk dat de schurk Starro the World Conquerer is. Het personage is een gigantische buitenaardse zeester, zo groot dat hij hele werelden overneemt door daar kleinere varianten naartoe te sturen die vervolgens de planeet over helpen nemen.

Knotsgekke schurk
Gunn legt tijdens een interview met Den of Geek uit waarom hij hem koos. Starro is wat Gunn betreft vooral grappig en eng.

"Starro is hilarisch omdat hij belachelijk is," begon Gunn. "Hij is een gigantische blauwe zeester, maar hij is ook verdomd angstaanjagend. Toen ik een kind was, vond ik hem het engste wat er maar bestond."

"Ik denk ook dat dit precies laat zien wat voor film dit is: hij is zowel belachelijk als angstaanjagend, en serieus. Dus hij werkt perfect als de schurk van de film. Als een van de schurken tenminste."

NieuwsFilm

meest populair