"Jonge Dwayne Johnson" naast de echte in 'Black Adam'

"Jonge Dwayne Johnson" naast de echte in 'Black Adam'

Superheldenfilm Black Adam heeft ook plaatsje voor Young Rock-acteur.

Even geleden debuteerde op de zender NBC de tv-serie Young Rock, gebaseerd op de jonge jaren van megaster Dwayne Johnson. Nu blijkt dat een van de acteur die een jongere Johnson speelt ook te zien zal zijn in Black Adam.

En die acteur is Uli Latukefu, eerder te zien in onder meer de serie Marco Polo van Netflix en de film Alien: Covenant uit 2017. In de serie Young Rock speelt hij de 18 - 20 jarige Johnson.

Black Adam met Dwayne Johnson
Welke rol Latukefu speelt in de film is nog niet bekend, maar wie weet zien we in Black Adam van regisseur Jaume Collet-Serra, bekend van films als The Shallows (2016) en Jungle Cruise (2021), ook wel een jongere versie van het DC-personage.

Op dit moment wordt de zoveelste film in het DC Extended Universe opgenomen in Atlanta. Er zijn ook rollen voor onder meer Sarah Shahi als Isis, Noah Centineo als Atom Smasher, Aldis Hodge als Hawkman, Quintessa Swindell als Cyclone en Pierce Brosnan als Dr. Fate. Ook Nederlander Nederlander Marwan Kenzari heeft een rol in de film die 29 juli 2022 moet verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair