Netflix

Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

door Jeffrey Kouters om 19:50 in Netflix
Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 Things Heard & Seen (2021)
Regie: Shari Springer Berman en Robert Pulcini | Cast: Amanda Seyfried, James Norton, Natalia Dyer, e.a.
De jonge kunstenares Catherine verhuist samen met haar man George en hun dochtertje Franny van Manhattan naar een dorpje in de Hudson Valley. Daar ontdekt ze dat zowel haar man als hun nieuwe huis sinistere geheimen herbergen, waarbij bovennatuurlijke krachten in het spel lijken te zijn. Het huis blijkt vervloekt: alle vrouwen die er eerder woonden werden vermoord door hun man.

#2 Suicide Squad (2016)
Regie: David Ayer | Cast: Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, e.a. | Te zien op: Amazon Prime Video
Wanneer de wereld bedreigd wordt door een bovennatuurlijke entiteit, rekruteert de Amerikaanse overheid onder leiding van de keiharde Amanda Waller een team superschurken, waaronder de huurmoordenaar Deadshot en vuurschietende Diablo, om dit monster te stoppen. Ondertussen bemoeilijkt de Joker deze missie in een poging om zijn krankzinnige vriendin Harley Quinn te bevrijden.

#3 The Mitchells vs. the Machines (2021)
Regie: Michael Rianda en Jeff Rowe | Cast: Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, e.a.
De slimme spraakassistente Pal is uit op wraak nu zij door een update dreigt te verdwijnen. Katie Mitchell, een kunstzinnig buitenbeentje, wordt toegelaten tot de filmacademie en moet daarom verhuizen. Haar vader Rick staat erop dat de hele familie meereist om haar daarnaartoe te brengen. Maar dan breekt onderweg de robotapocalyps uit. Aan de Mitchells om de wereld te redden.Kijktips nodig?1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Tja, Amanda Seyfried Smiley face

NieuwsFilm

meest populair