'Thor: Love and Thunder' wordt de beste Marvel-film tot nu toe

Taika Waititi houdt ervan om de verwachtingen lekker hoog te maken.

De opnames van Thor: Love and Thunder vorderen behoorlijk snel. En schrijver/regisseur Taika Waititi denkt dat zijn vervolgfilm misschien wel "de beste Marvel-film ooit" zou kunnen zijn.

De opnames van de film vinden sinds eind januari plaats in Australië, waar Marvel Studios gebruik maakt van de StageCraft-technologie van Industrial Light & Magic. Die werd ook al door Waititi en andere filmmakers gebruikt voor live-action Star Wars-serie The Mandalorian.

Beste Marvel-film
Waititi sprak met Weekend Today en vertelde dat de opnames goed vorderen. "We hebben nog vier weken te gaan, dus ik kan het licht aan het einde van de tunnel zien. En misschien wordt dit wel de beste Marvel-film ooit!"

Daarmee ligt de lat hoog, maar goed, met Waititi aan het roer zou het zomaar eens een behoorlijk briljant spektakelstuk kunnen worden. Over zijn tweede samenwerking met Thor-acteur Chris Hemsworth zei Waititi het volgende:

"Hij is een grappige vent, een goede vriend en ook iemand met wie je de hele dag rond wil hangen. En ik denk dat je dat ook wil van een superheld of hoofdpersoon in een film."

NieuwsFilm

meest populair