Algemeen

'Thor: Love and Thunder' wordt de beste Marvel-film tot nu toe

Taika Waititi houdt ervan om de verwachtingen lekker hoog te maken.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
De opnames van Thor: Love and Thunder vorderen behoorlijk snel. En schrijver/regisseur Taika Waititi denkt dat zijn vervolgfilm misschien wel "de beste Marvel-film ooit" zou kunnen zijn.

De opnames van de film vinden sinds eind januari plaats in Australië, waar Marvel Studios gebruik maakt van de StageCraft-technologie van Industrial Light & Magic. Die werd ook al door Waititi en andere filmmakers gebruikt voor live-action Star Wars-serie The Mandalorian.

Beste Marvel-film
Waititi sprak met Weekend Today en vertelde dat de opnames goed vorderen. "We hebben nog vier weken te gaan, dus ik kan het licht aan het einde van de tunnel zien. En misschien wordt dit wel de beste Marvel-film ooit!"

Daarmee ligt de lat hoog, maar goed, met Waititi aan het roer zou het zomaar eens een behoorlijk briljant spektakelstuk kunnen worden. Over zijn tweede samenwerking met Thor-acteur Chris Hemsworth zei Waititi het volgende:

"Hij is een grappige vent, een goede vriend en ook iemand met wie je de hele dag rond wil hangen. En ik denk dat je dat ook wil van een superheld of hoofdpersoon in een film."

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mrjoost

Avatar

Press x to doubt

Vleeshaak

Avatar

Wij van wc eend...

RogueWon

Avatar

Ik denk dat Waititi het ook met een knipoog bedoelt. Hij is heel grappig en houdt wel van een lolletje. Je mist veel context door alleen deze twee zinnen van hem te quoten.
Wat ie zegt over Hemsworth lijkt me overigens wel waar. Ondanks zijn beperkte acteerkwaliteiten, is ie echt een goedaardige en grappige vent. Zijn interviews zijn altijd wel leuk om naar te kijken.

Arnold_FF7

Avatar

Eerst zien en dan geloven aangezien I'm tegenstelling tot captain marvel wordt dit geen verplichten kost voor een end game zal het mij verbazen.

Ze gaan nu comics verfilmen die niet echt popular waren.

Mothercopper

Avatar

MCU is sowieso goed op weg om helemaal woke te gaan. Totaal gefeminiseerd, lhbgt bla bla, zwart. Ze slaan door. Gewoon een normale mix ipv overdreven woke

NieuwsFilm

meest populair