Algemeen

Filmmuziek Update: Nieuwe klus voor Howard Shore en meer

Het filmmuziek-nieuws van week 17

door Niels van Arkel om 13:30 in Algemeen
Omdat er ook op het gebied van filmmuziek elke week veel nieuws te bespreken is, heeft FilmTotaal wekelijks een update met alles wat je hebt gemist! Deze week onder meer een nieuwe job voor Howard Shore. Dit is de filmmuziek roundup van week 17.

Shore
Na de schitterende muziek van Pieces of a Woman heeft Howard Shore (Lord of the Rings, Silence of the Lambs) weer een nieuwe klus! Hij gaat de muziek verzorgen van Crimes of the Future, de nieuwe film van David Cronenberg. Shore en Cronenberg werkte in de jaren '80 en '90 al veel samen, bijvoorbeeld voor The Fly, Dead Ringers en Naked Lunch.

Ander nieuws
- Nicholas Britell, die binnenkort ook de Cruella soundtrack oplevert, mag ook werken aan de nieuwe film Italian Studies van regisseur Adam Leon met Vanessa Kirby in de hoofdrol.
- Omdat we vorige week geen filmmuziek update hadden, even een Academy Awards roundup: Soul won de prijs voor beste muziek, H.E.R. won voor haar lied 'Fight For You' uit Judas and the Black Messiah.Soundtracknieuws
- De soundtrack van The Bad Batch verschijnt komende dinsdag. Kevin Kiner, die ook de soundtrack van de laatste seizoenen van The Clone Wars schreef, is nu ook verantwoordelijk voor de soundtrack.
- Het soundtrack album van The Oak Room is nu beschikbaar. De soundtrack, geschreven door Steph Copeland, bestaat uit 12 tracks

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair