Video

Eerste beelden uit Marvel-film 'Eternals'!

Gave beelden uit de derde MCU-film in 2021.

door Bram de Groot om 15:36 in Video
Als alles gaat zoals de studio's het nu voor ogen hebben, dan krijgen we in 2021 maar liefst vier films in het Marvel Cinematic Universe te zien. Twee films gaan over de bestaande personages Black Widow en Spider-Man en twee gaan er over nieuwe personages, namelijk Shang-Chi en de Eternals.

Recent zagen we al de teaser trailer voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en nu hebben we dan eindelijk ook de eerste beelden uit Eternals.

Eerste beelden uit Eternals
In onderstaande 'Marvel Studios Celebrates The Movies'-trailer zie je in het begin een hele reeks beelden uit Phase 3 van het Marvel Cinematic Universe, gevolgd door beelden uit aanstaande films en heel wat onthulling over de releasedatums en titels van films die nog komen.


In Eternals van Oscarwinnares Chloé Zhao (Nomadland) leeft een onsterfelijk buitenaards ras, gecreëerd door de Celestials, al meer dan 7000 jaar in het geheim op Aarde. Ze herenigen zich om de mensheid te beschermen tegen hun slechte tegenhangers, de Deviants.

Vanaf 5 november 2021 moet de 26e film in het Marvel Cinematic Universe te zien zijn in de wereldwijde bioscoopzalen.

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Zeer nette titel van dit artikel!
Als je goed zoekt zie je enkele seconde uit Eternals inderdaad, maar om dit een trailer te noemen.......

Zullen we het maar weer over Mortal Kombat gaan hebben.

Wilskracht

Avatar

Vandaag weer een nieuwe dag op marveltotaal.nl, met een fleugje DC

Mav Damian

Avatar

Een meer gepaste titel voor deze artikel FT s'il vous plait!

Mav Damian

Avatar

"The Marvels" is dat het vervolg voor Captain Marvel? Ho my!

RogueWon

Avatar

Zo vet!!! Black Panther Wakanda Forever, Dr Strange Multiverse of Madness, The Marvels!!! EN FANTASTIC FOUUUUUUUURRR.

Decepticon

Avatar

Ik zag net ook 'eerste trailer' staan en nu 'eerste beelden', goede aanpassing Bram, want het is geen eerste trailer van Eternals uiteraard.
Mooie celebration trailer van Marvel.

Jaws

Avatar

ziet er prima uit.

Ereptile

Avatar

Goede samenvatting! Damn die Stan Lee voice over is ook geniaal! De eerste trailer van de Eternals zal denk ik niet lang meer op zich laten wachten!

Decepticon

Avatar

Ik denk dat we de trailer van Eternals niet eerder dan in september krijgen te zien, als Shang-Chi uit komt.

Goku32

Avatar

Jezus 4 Marvel films het moet niet gekker worden. Waarom worden er nog andere films gemaakt Eingelijk. Het is alleen maar Marvel dit marvel dat in Hollywood. Erg jammer de laaste was een mooie afsluiter ze gaan veel te ver door met deze onzin films geld klopperij allemaal

STYD

Avatar

Damn, Marvel did IT again. Hyped. Petje af voor Disney/Marvel.

STYD

Avatar

MoF haha ????

Sunspot

Avatar

Maakt me nou niet bepaald warm al die beelden.

Sowieso wil ik even andere franchises, kom op DC, Sony, Valliant en zo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teveel van hetzelfde dat MCU, genoeg even haha

Artificialis

Avatar

We zijn op het punt gekomen dat Marvel trailers uitbrengt waarin een hele set met films wordt aangekondigd en op voorgaande projecten wordt teruggekeken. Mooi gedaan met de voice-over van Stan Lee.

Het Amerikaanse publiek bestaat wel echt uit luidruchtige, respectloze en hersenloze varkens. Zijn ze nou serieus midden in een voorstelling aan het schreeuwen, juichen, applaudisseren en ander overheersend lawaai aan het maken?

Boer

Avatar

Zo ziet de Marvel-toekomst er dus uit, heb persoonlijk het meest zin in Dr. Strange en GotG denk ik. Die Eternals oogt vreemd, maar kan goed worden natuurlijk. Het ziet er jammer genoeg wel extreem Marvel (grijs, plat, plastic) uit en heeft niet een eigen unieke esthetiek zoals GotG dat heeft.

RogueWon

Avatar

^Wat rook jij zoal? Ik wil ook graag!

Maac

Avatar

Dat Marvel oude beelden nodig heeft om mensen lekker te maken voor wat er komen gaat verbaast me net zo min als het feit dat Marvel-fanboys er met open ogen intrappen.

In plaats van een toffe trailer met nieuwe momenten om naar uit te kijken krijg je gewoon de kippenvelmomentjes van een paar jaar geleden. Maar jeej, Stan Lee.

NieuwsFilm

meest populair