Featured

Onthullende foto's uit 'Eternals' met Angelina Jolie

Wat zien we eigenlijk in de eerste beelden uit de sci-fi Marvel-film.

door Bram de Groot om 22:30 in Featured
Gisteren verschenen dan eindelijk de eerste beelden uit de Marvel-film Eternals van regisseur en recent Oscarwinnares Chloé Zhao (Nomadland). Het waren niet veel beelden, aangezien we maar negen flitsen uit de film kregen te zien.

Maar wie en wat zagen we eigenlijk voorbijkomen? Hieronder de beelden inclusief een korte uitleg van wat en wie er te zien zijn. De trailer laat waarschijnlijk niet zo heel lang meer op zich wachten en de film zelf debuteert op 5 november dit jaar.

Salma Hayek als Ajak
De beelden starten met een eerste blik op Salma Hayek als het personage Ajak, de leider van de Eternals.


Opmerkelijke ontmoeting (of afscheid)
We zien vervolgens een shot waarin twee Eternals elkaar de hand schudden, omringd door andere Eternals. Een van de personages lijkt Sprite van Lia McHugh. Waarschijnlijk is dit een moment waarop de Eternals elkaar weer ontmoeten na jaren elkaar niet gezien te hebben, of ze nemen juist afscheid van elkaar.
Team-up Eternals
Een mooi shot is met de personages van Kingo (Kumail Nanjiani), Sprite (McHugh), Sersi (Gemma Chan), Ikaris (Richard Madden), Thena (Angelina Jolie) en Gilgamesh (Don Lee) in een vrij menselijke setting.


Thena in actie
Een gaaf beeld is met Thena van Jolie, samen met een opvallend doorschijnend gouden zwaard. Mogelijk is het zwaard Excalibur. Thena is naast een gevreesd krijger ook een diplomatiek personage.
Gates of Babylon
Daarna zien we een shot buiten de Gates of Babylon. Deze scène speelt zich in de oudheid af en we zien dan waarschijnlijk een speciale ontmoeting tussen Thena en de Deviant-warlord Kro. De omgeving van de vijf Eternals geeft al aan dat er flink gestreden wordt. Ook zien we de Eternals in hun "superheldenkostuums".


Sersi en Kingo
Als laatste zien we twee beelden met eerst Sersi en daarna Kingo. Deze Eternals hebben het meeste contact met de stervelijken en zij zouden op vele vlakken een grote invloed hebben gehad op de ontwikkeling van de mensheid.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

De eerste foto is Salma Hayek en niet Gemma Chan als Sersi FILMTOTAAL!

Gigan72

Avatar

Salma Hayek is gewoon een lekker ding

Maar Angelina Jolie vind ik echt een engnek wat een afschuwelijkmens is dat.
De kans is groot dat ik deze film nooit ga kijken om dat die heks er in zit.

RogueWon

Avatar

Jeroen82 "Het zwaard ziet er al beter uit dan de hele mortal kombat film bijelkaar"
Haha ik raak vaak geirriteerd door al je commentaar in die zinloze discussies, maar deze is spot-on Smiley face

NieuwsFilm

meest populair