Onthullende foto's uit 'Eternals' met Angelina Jolie

Onthullende foto's uit 'Eternals' met Angelina Jolie

Wat zien we eigenlijk in de eerste beelden uit de sci-fi Marvel-film.

Gisteren verschenen dan eindelijk de eerste beelden uit de Marvel-film Eternals van regisseur en recent Oscarwinnares Chloé Zhao (Nomadland). Het waren niet veel beelden, aangezien we maar negen flitsen uit de film kregen te zien.

Maar wie en wat zagen we eigenlijk voorbijkomen? Hieronder de beelden inclusief een korte uitleg van wat en wie er te zien zijn. De trailer laat waarschijnlijk niet zo heel lang meer op zich wachten en de film zelf debuteert op 5 november dit jaar.

Salma Hayek als Ajak
De beelden starten met een eerste blik op Salma Hayek als het personage Ajak, de leider van de Eternals.

Bekijk de afbeelding
Opmerkelijke ontmoeting (of afscheid)
We zien vervolgens een shot waarin twee Eternals elkaar de hand schudden, omringd door andere Eternals. Een van de personages lijkt Sprite van Lia McHugh. Waarschijnlijk is dit een moment waarop de Eternals elkaar weer ontmoeten na jaren elkaar niet gezien te hebben, of ze nemen juist afscheid van elkaar.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Team-up Eternals
Een mooi shot is met de personages van Kingo (Kumail Nanjiani), Sprite (McHugh), Sersi (Gemma Chan), Ikaris (Richard Madden), Thena (Angelina Jolie) en Gilgamesh (Don Lee) in een vrij menselijke setting.

Bekijk de afbeelding
Thena in actie
Een gaaf beeld is met Thena van Jolie, samen met een opvallend doorschijnend gouden zwaard. Mogelijk is het zwaard Excalibur. Thena is naast een gevreesd krijger ook een diplomatiek personage.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Gates of Babylon
Daarna zien we een shot buiten de Gates of Babylon. Deze scène speelt zich in de oudheid af en we zien dan waarschijnlijk een speciale ontmoeting tussen Thena en de Deviant-warlord Kro. De omgeving van de vijf Eternals geeft al aan dat er flink gestreden wordt. Ook zien we de Eternals in hun "superheldenkostuums".

Bekijk de afbeelding
Sersi en Kingo
Als laatste zien we twee beelden met eerst Sersi en daarna Kingo. Deze Eternals hebben het meeste contact met de stervelijken en zij zouden op vele vlakken een grote invloed hebben gehad op de ontwikkeling van de mensheid.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair