Waarom die rare titel 'The Marvels' voor 'Captain Marvel 2'?

Tweede Captain Marvel gaat over meer Marvels.

Gisteren kregen we een blik op de films in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe. Ook zagen we dat het vervolg op Captain Marvel uit 2019 een opvallende titel heeft, namelijk The Marvels.

De grote vraag is wat die titel The Marvels eigenlijk inhoudt. De grootste hint zit waarschijnlijk verpakt in de titel zelf. Naast dat dezelfde letters uit het titellogo van Captain Marvel zijn gebruikt, zien we ook twee toegevoegde elementen, de afsluitende S en het icoontje in de A.

Waarom The Marvels?
En die hints richten zich waarschijnlijk op Kamala Khan a.k.a. Ms. Marvel (Iman Vellani) en Monica Rambeau die mogelijk uitgroeit tot Photon of Spectrum. Net als in WandaVision wordt Rambeau gespeeld door Teyonah Parris.

Maar er zou meer mogelijk zijn. Marvel Studios zou ook zomaar een grote team-up film met vrouwen in de maak kunnen hebben. Hier werd na Avengers: Endgame vaker over bericht. De film heeft in ieder geval ook een nog onbekende rol voor actrice Zawe Ashton, als schurk.

Met uiteraard weer Brie Larson als Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel en regisseur Nia DaCosta (Candyman) achter de camera moet The Marvels vanaf 11 november 2022 in de wereldwijde bioscopen te zien zijn. Later dit jaar verschijnt Ms. Marvel op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair