Algemeen

Waarom die rare titel 'The Marvels' voor 'Captain Marvel 2'?

Tweede Captain Marvel gaat over meer Marvels.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Gisteren kregen we een blik op de films in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe. Ook zagen we dat het vervolg op Captain Marvel uit 2019 een opvallende titel heeft, namelijk The Marvels.

De grote vraag is wat die titel The Marvels eigenlijk inhoudt. De grootste hint zit waarschijnlijk verpakt in de titel zelf. Naast dat dezelfde letters uit het titellogo van Captain Marvel zijn gebruikt, zien we ook twee toegevoegde elementen, de afsluitende S en het icoontje in de A.

Waarom The Marvels?
En die hints richten zich waarschijnlijk op Kamala Khan a.k.a. Ms. Marvel (Iman Vellani) en Monica Rambeau die mogelijk uitgroeit tot Photon of Spectrum. Net als in WandaVision wordt Rambeau gespeeld door Teyonah Parris.

Maar er zou meer mogelijk zijn. Marvel Studios zou ook zomaar een grote team-up film met vrouwen in de maak kunnen hebben. Hier werd na Avengers: Endgame vaker over bericht. De film heeft in ieder geval ook een nog onbekende rol voor actrice Zawe Ashton, als schurk.

Met uiteraard weer Brie Larson als Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel en regisseur Nia DaCosta (Candyman) achter de camera moet The Marvels vanaf 11 november 2022 in de wereldwijde bioscopen te zien zijn. Later dit jaar verschijnt Ms. Marvel op Disney+.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Hier kijk ik naar uit!!!!

Geintje natuurlijk Smiley face

Master Of Films

Avatar

Hier kijk ik naar uit!!!!

Geen geintje natuurlijk Smiley face

Ang3l

Avatar

Hier kijk ik naar uit!!!!

Geen geintje ;)

Gigan72

Avatar

Ook ik kijk uit naar de nieuwe avonturen van Mega Mindy and the Marvels.... Smiley face

megamindy

Avatar

@Gigan72
Door jou kijk ik er nu naar uit ;)

Artificialis

Avatar

Het zal Marvel Studios niet zijn ontgaan dat Brie Larson's Captain Marvel niet bepaald geliefd is bij een groot gedeelte van het publiek. Marvels lijkt een veiligere titel te zijn waarmee ze zich lichtelijk van haar kunnen distantiëren. Met Monica Rembeau en Kamala Khan erbij kan de screentijd verder worden verdeeld.

kokosnoot

Avatar

@Artificialis Denk het ook ja. Hoop dat het niet te girly girly wordt, maar wie weet is het vermakelijker, leuker dan de 1e.

RogueWon

Avatar

^is dat zo erg dan? Als het gewoon een goeie film wordt, whatstheproblem?

Trinidaduz

Avatar

Ik kijk hier dus wel naar uit. Ik vond deel 1 ook leuk waarin Brie gewoon deed wat er van haar gevraagd werd en dat is het soelen van een Kree. Een Kree onbekend met aardse gevoelens ed.

Mothercopper

Avatar

Niemand zit op CM2 te wachten. De eerste was een draak van een film die bij mij met een vinger op de FF knop werd afgespeeld. Bagger en nog eens bagger

Gyros regime

Avatar

Wat een domme reactie om te zeggen dat niemand op die film zit te wachten.. ik en meerdere mensen aan de reacties te zien zitten zeker wel te wachten op deze film. Ik ben juist blij met Brie Larsson en hoe zij dit personage neerzet.. weet eens wat anders dan al die overdreven goedhartige sukkeltjes.

Parvati

Avatar

Ik kijk er zeker naar uit. Vond deel een ook gewoon goed gespeeld door Brie.
Haters zijn er altijd natuurlijk en trolletjes zijn er ook genoeg.

NieuwsFilm

meest populair