Algemeen

Opvallende titels voor 'Black Panther 2' en 'Captain Marvel 2'

Van Black Panther 2 tot Captain Marvel 2.

door Bram de Groot om 16:02 in Algemeen
Naast de eerste beelden uit Eternals presenteerde Marvel Studios vandaag heel wat extra nieuwe details over de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe. We krijgen namelijk ook een aantal nieuwe verschijningsdatums én twee compleet nieuwe titels.

Dit jaar krijgen we in het MCU de films Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals en Spider-Man: No Way Home te zien. En de eerste helft van 2022 staan al even Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Thor: Love and Thunder gepland.

Nieuwe titels en datums MCU Phase 4
De nieuwe details komen daarna. Marvel Studios onthult met de video Marvel Studios Celebrates The Movies namelijk nieuwe titels en nieuwe verschijningsdatums. Hieronder het overzicht:

8 juli 2022: Black Panther: Wakanda Forever

De tweede Black Panther stond al even gepland voor de zomer van 2022 en deze heeft nu dus de titel Wakanda Forever en die komt uiteraard niet helemaal uit de lucht vallen. De film zal ongetwijfeld een ode worden aan de overleden Black Panther-acteur Chadwick Boseman.


11 november 2022: The Marvels

De titel voor Captain Marvel 2 wordt The Marvels en daarmee wordt een team-up van minimaal Captain Marvel (Brie Larson) en Ms. Marvel (Iman Vellani) voorspeld. Overigens hebben ook Zawe Ashton (onbekende schurk) en Teyonah Parris (Monica Rambeau) rollen.


17 februari 2023: Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Deze derde film in de Ant-Man reeks gaat volgens de berichten een stuk groter (en belangrijker) worden dan de vorige twee films. Een grote nieuwe rol wordt gespeeld door Jonathan Majors, als Kang the Conqueror.


5 mei 2023: Guardians of the Galaxy Vol. 3

Deze film had eigenlijk verleden jaar al moeten verschijnen. Vol. 3 werd echter fors uitgesteld, maar gelukkig is het weer James Gunn die de reeks rond de opvallende personages mag afronden.


Fantastic Four

De details over de eerste Fantastic Four-film in het Marvel Cinematic Universe zijn schaars, maar deze film zou zomaar de afsluiter van Phase 4 kunnen worden. Jon Watts zal de film gaan regisseren en vermoedelijk verschijnt Fantastic Four eind 2023.17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mas7

Avatar

Slechte titel voor Black Panther II

GreenHornet

Avatar

The Marvel's kan wel een vrouwen Teamup film zijn.

kokosnoot

Avatar

Ik hoop dat ze the fantastic four niet verpesten op wat voor manier dan ook. Dus begin niet weer met hoe het allemaal begon en please geen wokeness, laat gewoon de FF zijn zoals ze altijd waren al. Zoals dus ook in de comics!

Black Panther's vervolg 'Wakanda for ever' vind ik op zich geen slechte titel als je weet dat het toch over rouw gaat. Black Panther is niet meer wie gaat in Wakanda die rol overnemen. Zal waarschijnlijk shuri zijn. Ben daar half voor en half tegen. Niet helemaal ideaal.

Robbepost

Avatar

Zullen we met zijn allen naar The Marvels gaan?!

RobzZ01

Avatar

Het vervolg op Black Panther toch al vrij snel. Ik ben erg benieuwd waar ze de verhaallijn heentillen.

De keuze voor The Marvels ipv Captain Marvel 2 lijkt me ook een verstandige keuze. Het is meer dan logisch dat ze verdergaan met Captain Marvel maar Marvel heeft heel goed gezien dat niet iedereen per se op die tweede film loopt te wachten, gezien de receptie op de eerste (ik durf te zeggen dat de 1 miljard box office score grotendeels komt doordat het een soort tie-in met Endgame leek te zijn, gezien de Infinity War post-credit scene)

En gaaf dat er nu officieel nieuws is van de Fantastic 4. Hoop dat dit team eindelijk eens hun justice krijgt in filmvorm.

Gigan72

Avatar

Mega Mindy and the Marvels.

Count Vertigo

Avatar

kokosnoot "Ik hoop dat ze the fantastic four niet verpesten op wat voor manier dan ook. Dus begin niet weer met hoe het allemaal begon en please geen wokeness, laat gewoon de FF zijn zoals ze altijd waren al. Zoals dus ook in de comics!"


Ze hebben al de huidskleur van Kang aangepast, die in de stripboeken blank was. Kang is nageslacht van Reed Richards, dus het zal me niet verbazen als Reed Richards ook een andere huidskleur krijgt.

Artificialis

Avatar

Verheug ik mij op al deze projecten? Uiteraard. Als je eenmaal door het Marvel Cinematic Universe bent opgeslokt wil je natuurlijk geen verhaallijn meer missen. Je weet immers maar nooit waar en wanneer een personage in een andere film of serie opduikt.

Goku32

Avatar

Waarom niet gewoon titel black panther 2

Bluemeister

Avatar

Weten we zeker dat het niet Wokanda Forever is?

milo007

Avatar

Enkel Guardians 3 zal ik kijken, de rest weet me niet hyped te maken.

Boer

Avatar

@jeroen82 Laat mensen een beetje in hun waarde jongen

kokosnoot

Avatar

@ Count Vertigo Alleen loopt het dan totaal niet meer gelijk met de comics. Kang heeft nog een masker op, je ziet niet puur zijn huid in de comics. Maar als je de FF gaat aanpassen gaat dat toch wel erg opvallen daar de ff comics ook nog steeds bestaan.

Maar de kans is groot dat ze wel wat gaan veranderen Want het is Disney!

Maac

Avatar

Artificialis "Verheug ik mij op al deze projecten? Uiteraard. Als je eenmaal door het Marvel Cinematic Universe bent opgeslokt wil je natuurlijk geen verhaallijn meer missen."
Opgeslokt? Gegijzeld bedoel je. Ik kijk alleen de projecten waar ik heil in zie, zo heb ik met een grote bocht om Captain Marvel kunnen lopen en ik geloof niet dat ik daar iets aan heb gemist of dat ik die film nodig heb om Guardians of the Galaxy Vol. 3 te begrijpen.

Klinkt bijna masochistisch om jezelf te verplichten om ook de projecten te kijken waar je van tevoren al van weet dat je het verschrikkelijk gaat vinden.

NieuwsFilm

meest populair