Algemeen

Gruwelijk verminkt lijk op foto 'Spiral: From the Book of Saw'

Dat ziet er niet heel erg fris uit.

door Jim Pedd om 10:01 in Algemeen
Een nieuw beeld van Spiral laat zien hoe goor de film kan worden. Twintig jaar na de eerste film in de franchise, krijgen we een reboot van de franchise te zien met hoofdrollen voor acteurs Chris Rock en Samuel L. Jackson.

Spiral: From the Book of Saw laat zien hoe er een rits bizarre moorden gepleegd wordt door een copycat moordenaar die zich laat inspireren door Jigsaw. Jackson speelt de vader van Chris Rock in de film, die iets te maken lijkt te hebben met de copycat.

Gruwelijke moorden
Uit een nieuw beeld van Spiral blijkt dat de film de gore moorden laat zien, precies zoals eerder films in de Saw-franchise dat ook hebben gedaan tot nu toe. Vandaag kan je dus een bizar beeld zien waarin we zien hoe het personage van Rock en zijn partner een behoorlijk gruwelijke plaats delict onderzoeken:


Eerdere trailers lieten al wat meer zien van de metrotunnel waar dit moment zich afspeelt. In een daarvan zien we een personage vastzitten aan de treinrails, terwijl een trein hem tegemoet rijdt.

Het gruwelijk verminkte lichaam lijkt het gevolg te zijn van een aanvaring met die trein. Met de release van die beeld laten de makers duidelijk zien dat de film zeker gruwelijk wordt, waar sommige fans voor vreesden.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Harmonica1968

Avatar

''..., waar sommige fans voor vreesden.'' Fans van een saw-gerelateerde film hopen toch juist op zo veel mogelijk gruwelijkheid? Zelf wil ik ook een goed verhaal, maar dat is denk ik niet de insteek voor de meeste mensen die graag naar Saw kijken.

Coola

Avatar

Laatst naar de saw films gekeken. En toen had ik er dit over te zeggen

ik vind dat er een verdomd goed verhaal zit in deze film serie. Nu ik de films back to back heb gekeken vallen alle delen ( minus Jigsaw) als puzzelstukjes in elkaar. Deel één blijft wel de beste gevolgd door Saw III en Saw VII. Saw II , IV , V en VI zijn ook verre van slecht, jigsaw is eigenlijk ook verre van slecht maar had beter gewerkt als spinoff dan een part prequeel part sequeel film, voor de legacy van John Kramer voegt jigsaw weinig toe. Maar die laser trap en kill was dan wel erg origineel en awesome


Saw reeks
7 / 10


ben wel benieuwd naar wat Spiral voor dit universum gaat brengen

NieuwsFilm

meest populair