Gruwelijk verminkt lijk op foto 'Spiral: From the Book of Saw'

Gruwelijk verminkt lijk op foto 'Spiral: From the Book of Saw'

Dat ziet er niet heel erg fris uit.

Een nieuw beeld van Spiral laat zien hoe goor de film kan worden. Twintig jaar na de eerste film in de franchise, krijgen we een reboot van de franchise te zien met hoofdrollen voor acteurs Chris Rock en Samuel L. Jackson.

Spiral: From the Book of Saw laat zien hoe er een rits bizarre moorden gepleegd wordt door een copycat moordenaar die zich laat inspireren door Jigsaw. Jackson speelt de vader van Chris Rock in de film, die iets te maken lijkt te hebben met de copycat.

Gruwelijke moorden
Uit een nieuw beeld van Spiral blijkt dat de film de gore moorden laat zien, precies zoals eerder films in de Saw-franchise dat ook hebben gedaan tot nu toe. Vandaag kan je dus een bizar beeld zien waarin we zien hoe het personage van Rock en zijn partner een behoorlijk gruwelijke plaats delict onderzoeken:

Bekijk de afbeelding
Eerdere trailers lieten al wat meer zien van de metrotunnel waar dit moment zich afspeelt. In een daarvan zien we een personage vastzitten aan de treinrails, terwijl een trein hem tegemoet rijdt.

Het gruwelijk verminkte lichaam lijkt het gevolg te zijn van een aanvaring met die trein. Met de release van die beeld laten de makers duidelijk zien dat de film zeker gruwelijk wordt, waar sommige fans voor vreesden.

NieuwsFilm

meest populair