Fan van fantasyfilms? Check dan deze tips op Netflix

Fan van fantasyfilms? Check dan deze tips op Netflix

Vandaag hebben we vijf Netflix-tips voor fantasy-fans.

Houd je heel erg van fantasy? Dan zit je goed bij Netflix. Vandaag kijken we naar vijf tips voor fans van fantasy (naast natuurlijk de Lord of the Rings-trilogie die je kan streamen op Netflix.

Bright (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Ayer | Cast: Will Smith, Noomi Rapace, Jay Hernandez, Joel Edgerton
Speelt zich af in een wereld waarin mythische wezens naast mensen leven. Een menselijk agent moet noodgedwongen samenwerken met een Orc, om een wapen te vinden waar iedereen voor wil moorden.

Full Metal Alchemist (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fumihiko Sori | Cast: Ryôsuke Yamada, Tsubasa Honda, Dean Fujioka, Ryuta Sato
In 'Fullmetal Alchemist' beginnen twee alchemistische broers aan een avontuur om de Philosopher's Stone te vinden, nadat een poging om hun dode moeder weer tot leven te wekken compleet mis is gegaan.

Love and Monsters (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Matthews | Cast: Dylan O'Brien, Jessica Henwick, Michael Rooker, Dan Ewing
'Love and Monsters' speelt zich zeven jaar na het einde van de wereld af. Joel Dawson woont ondergronds, net als de rest van de mensheid, sinds gigantische monsters de heerschappij over het land hebben overgenomen. Nadat hij via de radio weer contact weet te leggen met zijn liefje van de middelbare school, Aimee, die een kleine 100 kilometer verderop blijkt te wonen in een kustkolonie, wordt Joel weer verliefd op haar. Als hij zich realiseert dat er niets voor hem is daar onder de grond, besluit hij tegen alle logica in om naar Aimee te reizen, ondanks alle gevaarlijke monsters.

Outside the Wire (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mikael Håfström | Cast: Anthony Mackie, Emily Beecham, Johan Philip Asbæk, Damson Idris
Een drone piloot wordt naar een levensgevaarlijk militair gebied gestuurd. Samen met een officier heeft hij de taak om een massavernietigingswapen op te sporen. Er is haast bij, want ook rebellen willen het wapen in handen krijgen.

Anti-Life (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Suits | Cast: Cody Kearsley, Bruce Willis, Rachel Nichols, Kassandra Clementi
Wanneer de mensheid op de vlucht slaat voor een allesvernietigende plaag op Aarde, wordt een interstellaire ark aangevallen door een nieuwe dreiging in de vorm van een veranderende buitenaardse kracht die erop uit is om alsnog af te slachten wat er van de mensheid over is.

NieuwsFilm

meest populair