Algemeen

Waar blijft eigenlijk de trailer voor 'Venom 2'?

Tom Hardy pakt later dit jaar de draad weer op.

door Bram de Groot om 13:31 in Algemeen
Van de Sony/Marvel-film Morbius hebben we al een trailer gezien, maar die film verschijnt nu pas in januari 2022. In tegenstelling tot eerdere plannen verschijnt Venom: Let There Be Carnage nu flink wat eerder dan die eerste solofilm van Morbius, the Living Vampire.

In het vervolg op Venom uit 2018 speelt uiteraard Tom Hardy weer de titelrol en alter ego Eddie Brock. Maar wanneer krijgen we eindelijk eens de eerste beelden uit die film te zien?

Eerste trailer Venom 2 snel online?
Gisteren debuteerde er de speciale video Marvel Studios Celebrates The Movies van Marvel Studios online. De release was bij een aantal die-hard fans al bekend en zij verwachtten de trailer voor Venom: Let There Be Carnage. Dit gebeurde dus niet.

De fans lijken nu wel een beetje ongeduldig te worden en zijn bijzonder nieuwsgierig naar de eerste trailer voor de film van Mowgli-regisseur Andy Serkis. Let There Be Carnage staat gepland voor september dit jaar.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Janushhw

Avatar

Heeft gewoon te maken met t feit dat due films van Sony zijn.

ReneZietNog

Avatar

Ik weet dat Venom een commercieel succes was maar wat een slechte film was dit zeg. Eigenlijk kan alleen cameo van Spidey deel2 van deze reeks redden

NieuwsFilm

meest populair