Gerucht: 'Captain America 4' maakt van Sam Wilson de nieuwe leider van de Avengers

Gerucht: 'Captain America 4' maakt van Sam Wilson de nieuwe leider van de Avengers

Hij zou de leiding over het superheldenteam van Marvel krijgen.

Deze week was groot voor Marvel Studios. Zo kregen Black Panther: Wakanda Forever en The Marvels officieel hun titel en liet men voor het eerst beelden zien van het langverwachte Eternals.

Het ziet er dus mooi uit voor de toekomst van het Marvel Cinematic Universe op het witte doek. Bovendien zitten er ook nog tal van televisieseries voor op Disney+ aan te komen.

Nieuwe Avengers-film
Van Marvel-baas Kevin Feige weten we dat er druk gekeken wordt naar een nieuwe Avengers-film, al benadrukte hij ook dat het de bedoeling is om daar nog even mee te wachten na de release van de Infinity Saga.

Daniel Richtman stelt nu op basis van eigen bronnen dat de geplande vierde Captain America-film Sam Wilson als nieuwe Captain America vooraan moet zetten in het nieuwe Avengers-team. Dat is alles wat hij zei, maar daarmee zou Sam Wilson zomaar eens de plek van Steve Rogers als moreel centrum van het team over kunnen nemen.

Natuurlijk is het maar een gerucht vanuit Richtman, maar het klinkt ergens niet heel gek, gezien de manier waarop Wilson neergezet wordt in zijn serie The Falcon and the Winter Soldier.

NieuwsFilm

meest populair