Hint het 'Black Panther: Wakanda Forever'-filmlogo naar een voor de hand liggend Doctor Doom-debuut?

Hint het 'Black Panther: Wakanda Forever'-filmlogo naar een voor de hand liggend Doctor Doom-debuut?

Alles lijkt mogelijk in het Marvel Cinematic Universe.

Deze week werd duidelijk dat de tweede Black Panther-film de opvallende titel Black Panther: Wakanda Forever draagt. Ook het titellogo werd onthuld en fans zien in dat logo een hint naar de komst van een bekende schurk.

Links- of rechtsom zullen bepaalde personages hun entree moeten krijgen in het Marvel Cinematic Universe. Al na de eerste Black Panther-film werd er geopperd dat het vervolg de ideale film zou zijn om Victor Von Doom te presenteren. Een misschien opvallende keuze.

Zilveren titellogo verklapt komst Doomwar?
Doom is een personage dat in de comics de oorlog verklaarde aan Wakanda en dan wel in het Doomwar-verhaal. Nu de film ook nog eens Wakanda Forever heet en dus vooral naar het fictieve Afrikaanse landje kijkt, zou de komst van Doom - die maar al te graag het Vibranium-goedje in handen krijgt - zeker te rechtvaardigen zijn.

Doordat nu ook nog eens het titellogo zilver is en Marvel Studios al heeft onthuld in 2023 met een Fantastic Four-film te komen, denken fans dat dit een hint is. En gek zou het allemaal niet zijn. Het zou een ideale introductie zijn van de superschurk zonder dat de Fantastic Four zich ermee bemoeien. Dit zagen we al in de eerdere niet-MCU-films.

Hoe het ook zal zijn, Black Panther: Wakanda Forever moet in juli 2022 verschijnen. Fantastic Four komt minimaal een jaar later.

NieuwsFilm

meest populair