James Gunn: nu heel blij dat 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' werd geschrapt

James Gunn: nu heel blij dat 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' werd geschrapt

De film kreeg drie jaar vertraging door gedoe rond oude tweets van Gunn.

Niet nagenoeg een exact jaar geleden, maar over exact twee jaar zal Guardians of the Galaxy Vol. 3 in de bioscopen te zien moeten zijn. Dan is het wachten op een nieuw gezamenlijk avontuur van de "A-Holes" eindelijk voorbij.

De laatste film in de reeks verscheen in 2018 met Guardians of the Galaxy Vol. 2 en de helden waren uiteraard ook redelijk uit elkaar getrokken te zien in de twee recente Avengers-films. Het derde deel werd door gedoe rond oude Tweets van regisseur James Gunn flink vertraagd.

Gunn spreekt van geluk
De regisseur plaatste onderstaand bericht op Twitter en nadat een fan vroeg hoe hij zich voelt onder het feit dat de film eigenlijk een jaar geleden had moeten verschijnen, schreef hij: "Gelukkig. We hoeven onze datum nu niet een aantal keren te verplaatsen zoals iedereen dat nu wel moet."

Daarnaast zal Gunn ergens ook blij zijn dat de korte breuk met Marvel Studios ertoe leidde dat hij ook de film The Suicide Squad kon maken voor Warner Bros. Guardians of the Galaxy Vol. 3 staat gepland voor 5 mei 2023 en de opnames starten nog dit jaar.



NieuwsFilm

meest populair