Algemeen

James Gunn: nu heel blij dat 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' werd geschrapt

De film kreeg drie jaar vertraging door gedoe rond oude tweets van Gunn.

door Bram de Groot om 12:07 in Algemeen
Niet nagenoeg een exact jaar geleden, maar over exact twee jaar zal Guardians of the Galaxy Vol. 3 in de bioscopen te zien moeten zijn. Dan is het wachten op een nieuw gezamenlijk avontuur van de "A-Holes" eindelijk voorbij.

De laatste film in de reeks verscheen in 2018 met Guardians of the Galaxy Vol. 2 en de helden waren uiteraard ook redelijk uit elkaar getrokken te zien in de twee recente Avengers-films. Het derde deel werd door gedoe rond oude Tweets van regisseur James Gunn flink vertraagd.

Gunn spreekt van geluk
De regisseur plaatste onderstaand bericht op Twitter en nadat een fan vroeg hoe hij zich voelt onder het feit dat de film eigenlijk een jaar geleden had moeten verschijnen, schreef hij: "Gelukkig. We hoeven onze datum nu niet een aantal keren te verplaatsen zoals iedereen dat nu wel moet."

Daarnaast zal Gunn ergens ook blij zijn dat de korte breuk met Marvel Studios ertoe leidde dat hij ook de film The Suicide Squad kon maken voor Warner Bros. Guardians of the Galaxy Vol. 3 staat gepland voor 5 mei 2023 en de opnames starten nog dit jaar.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Het is natuurlijk niet goed voor je carrière, maar het zou mooi zijn als mensen die genaaid worden door Disney eens wat vaker hun middelvinger op zouden steken naar dat bedrijf in plaats van altijd maar dat beleefde glimlachen alsof er niets aan de hand is.

Thiver

Avatar

Zoals Roseanna Barr en Gina Carano? Tja, het is uiteraard een optie, maar die mensen kunnen zich ervan verzekeren dat ze nooit meer voor Disney zullen werken. James Gunn heeft zich wat meer ingehouden en dat zal waarschijnlijk hebben geholpen dat hij nu alsnog deze film mag maken.

NieuwsFilm

meest populair