Gave 'Jurassic Park'-easter egg in Marvel Comics

Gave 'Jurassic Park'-easter egg in Marvel Comics

Zien we daar nou Sam Neill en Laura Dern?

Het blijft leuk hoe er in de strips van DC Comics en Marvel Comics kleine verwijzingen zitten naar andere franchises. Soms zitten ze goed verstopt, maar vaak zijn ze ook heel opzichtig. Zo ook nu. In een nieuwe strip van Marvel zit namelijk een leuke knipoog naar Jurassic Park.

In de strip Women of Marvel #1 zien we het X-Men personage Mystique in het nieuwe Cretaceous Flirtatious-verhaal. In een van de fragmenten zien we niet alleen Stegon the Dinosaur Man, maar ook twee bekende personages uit Jurassic Park.

Alan Grant en Ellie Sattler
Ondanks dat de namen Alan Grant (Sam Neill) en Ellie Sattler (Laura Dern) niet worden genoemd, zijn ze op de voorgrond wel duidelijk zichtbaar. Ze zijn gevangen genomen door Mystique en Stegon the Dinosaur Man.

Dit soort easter eggs zijn in de films niet of nauwelijks mogelijk. In Hollywood worden er regelmatig franchise-crossovers gemaakt, maar een cross-over tussen de allergrootste filmreeksen is nog niet gerealiseerd. De bekendste zijn waarschijnlijk Alien vs. Predator en Freddy vs. Jason.

Welke franchise-crossover zou jij wel eens in een film willen zien?

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair