Algemeen

De blinde gek is terug op eerste foto 'Don't Breathe 2'

Nog dit jaar verschijnt het vervolg met Stephen Lang.

door Bram de Groot om 14:31 in Algemeen
In 2016 was de kleine horrorthriller Don't Breathe van regisseur Fede Álvarez, vooral bekend van het stevige Evil Dead (2013), een groot succes. Nog dit jaar verschijnt het vervolg Don't Breathe 2.

In het vervolg keert de psychopathische The Blind Man van acteur Stephen Lang uiteraard terug. Hij heeft zich jarenlang verstopt in een afgelegen hut en heeft een jong verweesd meisje opgevangen en opgevoed.

Hun rustige leventje wordt verstoord wanneer een groep criminelen het meisje ontvoert en de blinde man dwingt zijn veilige haven te verlaten om haar te redden. Er zijn ook rollen voor Diaana Babnicova, Rocci Williams, Stephanie Arcila, Bobby Schofield en Adam Young.

Eerste foto Don't Breathe 2
Hieronder de eerste foto van de Blind Man van Lang. Deze foto is onderdeel van een filmpreview van USA Today met foto's uit meer dan honderd aankomende films.


Vanaf 13 augustus: Don't Breathe 2
Dit keer is het overigens niet Álvarez die de film regisseerde. Hij liet die klus over aan Rodo Sayagues, co-schrijver van het eerste deel, die wel samen met Álvarez het script voor Don't Breathe 2 schreef. Vanaf 19 augustus dit jaar moet Don't Breathe 2 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Leuke film de 1e!
Deze synopsis klinkt maar matig......

Civilian Supreme

Avatar

In afgesloten ruimtes begrijp ik dat hij gevaarlijk kan zijn maar als dat ook zo zal zijn in open ruimtes word het wel erg ongeloofwaardig. Tenzij hij superkrachten heeft.

Negan

Avatar

.

neo123

Avatar

Eerste film was heel sterk, dit klinkt een beetje als zo'n plot dat even snel in elkaar gedraaid is a la Rambo 5 maar goed we zullen het zien.

Fluffer

Avatar

Eerste film was ok maar ook niet meer dan dat , dit verder uitmelken zal het waarschijnlijk niet beter maken.

Civilian Supreme

Avatar

Negan, goeie film maar daar had Rutger Hauer natuurlijk wel meer bereik met zijn zwaard en af en toe wat hulp.
Maar eigenlijk ook ongeloofwaardig, een bad guy had hem natuurlijk vaneen afstandje vrij makkelijk uit kunnen schakelen met een pistool.

NieuwsFilm

meest populair