De blinde gek is terug op eerste foto 'Don't Breathe 2'

De blinde gek is terug op eerste foto 'Don't Breathe 2'

Nog dit jaar verschijnt het vervolg met Stephen Lang.

In 2016 was de kleine horrorthriller Don't Breathe van regisseur Fede Álvarez, vooral bekend van het stevige Evil Dead (2013), een groot succes. Nog dit jaar verschijnt het vervolg Don't Breathe 2.

In het vervolg keert de psychopathische The Blind Man van acteur Stephen Lang uiteraard terug. Hij heeft zich jarenlang verstopt in een afgelegen hut en heeft een jong verweesd meisje opgevangen en opgevoed.

Hun rustige leventje wordt verstoord wanneer een groep criminelen het meisje ontvoert en de blinde man dwingt zijn veilige haven te verlaten om haar te redden. Er zijn ook rollen voor Diaana Babnicova, Rocci Williams, Stephanie Arcila, Bobby Schofield en Adam Young.

Eerste foto Don't Breathe 2
Hieronder de eerste foto van de Blind Man van Lang. Deze foto is onderdeel van een filmpreview van USA Today met foto's uit meer dan honderd aankomende films.

Bekijk de afbeelding
Vanaf 13 augustus: Don't Breathe 2
Dit keer is het overigens niet Álvarez die de film regisseerde. Hij liet die klus over aan Rodo Sayagues, co-schrijver van het eerste deel, die wel samen met Álvarez het script voor Don't Breathe 2 schreef. Vanaf 19 augustus dit jaar moet Don't Breathe 2 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair