Zou Sacha Baron Cohen van 'Borat' ook een rol hebben in 'Thor: Love and Thunder'?

Een beetje speculeren op de woensdag.

Heeft ook Sacha Baron Cohen een rol te pakken in Thor: Love and Thunder? De Borat-vertolker is in ieder geval samen gefotografeerd met een aantal castleden en regisseur Taika Waititi.

Sacha Baron Cohen en zijn vrouw Isla Fisher zijn gespot tijdens een etentje Taika Waititi, diens vermeende vriendin Rita Ora, Russell Crowe (Zeus) en Christian Bale (Gorr the God Butcher).

Foto verwijderd.

Sommige fans denken daardoor dat Cohen een rolletje heeft gescoord in de Marvel-productie. Over Fisher, met wie hij sinds 2010 getrouwd is, gaat al veel langer het gerucht rond dat zij gecast is in de film, maar haar aandeel is niet officieel bevestigd. Wel werd ze de afgelopen maanden meermaals met de cast gezien.

Hoewel de meest logische verklaring voor de aanwezigheid van Cohen bij dit etentje is dat hij gewoon mee was met zijn vrouw, is een rol misschien niet helemaal uitgesloten.

In Thor: Love and Thunder onderneemt de door Bale gespeelde slechterik Gorr namelijk een queeste om alle goden af te slachten. Cohen zou best weleens een cameo kunnen hebben als een van de goden die het slachtoffer worden van Gorr.

Deze verhaallijn biedt genoeg mogelijkheden voor een aantal leuke cameo's van bekende sterren en we weten dat Waititi het leuk vindt om grote namen te vragen voor dergelijke rolletjes. Zo zijn Melissa McCarthy, Matt Damon en Sam Neill van de partij als toneelspelers die respectievelijk de rol van Hela, Loki en Odin spelen.

Opnames bijna klaar
De opnames van de vierde Thor-film zitten er alweer bijna op. "We hebben nog vier weken te gaan. Ik kan het licht aan het einde van de tunnel al zien", zei Waititi onlangs in een interview over de status van het project.

Naast de bovengenoemde namen, bestaat de cast van Thor: Love and Thunder verder onder meer uit Chris Hemsworth (Thor), Natalie Portman (Jane Foster), Tessa Thompson (Valkyrie), Jamie Alexander (Lady Sif)... én vrijwel alle teamleden van de Guardians of the Galaxy.

Thor: Love and Thunder dondert volgend jaar bioscoopzalen binnen.

NieuwsFilm

meest populair