Actrice gevonden voor 'Red Sonja'

Hannah John-Kamen wordt de strijdbare heldin.

In 1985 speelde actrice Brigitte Nielsen de titelrol in de film Red Sonja van Richard Fleischer. Al jaren wordt er gesproken over een remake en nu lijkt het dan ook echt te gaan gebeuren. De actrice die de rol moet spelen is namelijk gevonden.

Al sinds 2008 wordt er gewerkt aan een nieuwe Red Sonja-film, maar ondanks de betrokkenheid van regisseurs als Robert Rodriguez, Simon West en Bryan Singer en actrices als Rose McGowan en Amber Heard lukte het niet om de film te maken.

Hannah John-Kamen wordt Red Sonja
Nu wordt via The Hollywood Reporter duidelijk dat actrice Hannah John-Kamen de heldin gaat spelen in de film van regisseur Joey Soloway en schrijver Tasha Huo. Verdere details zijn onbekend, maar hopelijk weten we snel meer.

Actrice John-Kamen kennen we uit een groot aantal bekende films, namelijk Tomb Raider (2018), Ant-Man and the Wasp (2018) en Ready Player One (2018). Dit jaar zal ze te zien zijn in de nieuwe Resident Evil-film Resident Evil: Welcome to Raccoon City.

In Red Sonja zien we ongetwijfeld het verhaal van Red Sonja die jacht maakt op de moordenaars van haar ouders, hetgeen haar maakt tot één van de meest gevreesde krijgers aller tijden. De schurk Kulan Gath zou ook zomaar kunnen opduiken.

NieuwsFilm

meest populair