Nieuwe trailer voor 'A Quiet Place - Part II'

Nieuwe trailer voor 'A Quiet Place - Part II'

Het vervolg komt er nu snel aan!

Verleden jaar werd A Quiet Place: Part II als een van de eerste films vertraagd door de coronacrisis. Later deze maand verschijnt het vervolg op de succesvolle "stille horrorfilm" A Quiet Place uit 2018 dan eindelijk.

Een nieuwe trailer is misschien niet echt meer nodig, aangezien we al heel wat beelden uit de film van regisseur John Krasinski hebben gekregen. Toch gooit Universal Pictures er nog eentje online. Als opfrisser zullen we maar zeggen.

Laatste trailer A Quiet Place
In de zogenaamde "Final Trailer" van A Quiet Place: Part II zie je onder meer Emily Blunt als moeder Evelyn Abbott en haar kinderen Millicent Simmonds en Noah Jupe. Ook zijn er rollen voor Cillian Murphy (The Dark Knight) en Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy, The Tempest).




In A Quiet Place: Part II moeten de overgebleven gezinsleden de gevaren van de buitenwereld onder ogen zien. Terwijl ze in stilte proberen te overleven en op onbekend terrein komen, ontdekken ze dat de monsters die op geluid afkomen niet het enige gevaar zijn. In Nederland staat de horrorfilm gepland voor 17 juni.

NieuwsFilm

meest populair