Algemeen

DC-fans woedend op Warner Bros. na 'Superman'-nieuws

Dat het nieuws op de verjaardag van Henry Cavill gedeeld moest worden, vinden ze niets.

door Jim Pedd om 12:32 in Algemeen
Gisteren was het de verjaardag van acteur Henry Cavill. Toevallig was dat ook de dag dat er groot nieuws naar buiten kwam rond de geplande nieuwe Superman-film.

Het idee is dat er een nieuwe Superman-film komt rond een zwarte Kal-El. De film moet gemaakt worden door een zwarte regisseur en de franchise helemaal omgooien. Het zou ook een periodefilm moeten worden die zich ergens in de vorige eeuw afspeelt.

Boze fans
Het concept van de reboot ligt al niet zo lekker bij de DC-fans die vooral vinden dat Henry Cavill door kan als Superman, maar nu zijn ze nog bozer over het feit dat uitgeteld op de verjaardag van Henry Cavill nieuws over het project naar buiten kwam.

Daarbij is het maar de vraag in hoeverre fans boos kunnen zijn op Warner Bros., het ging namelijk om een publicatie die kwam van The Hollywood Reporter. Hoe dan ook zijn fans er niet blij mee:De nieuwe film rond Superman wordt geschreven door Ta-Nehisi Coates, die een heel eigen draai aan Superman moet geven. Dat belooft dus wat!

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

De nieuwe film rond Superman wordt geschreven door Ta-Nehisi Coates, die een heel eigen draai aan Superman moet geven. Dat belooft dus wat!
Nog geen enkel script geschreven, maar hij is zwart en dus 100% capabel!

GreenHornet

Avatar

Superman gebruikt toch de Zon om zijn krachten te gebruiken. Hoe gaan ze dit uitleggen bij een zwarte acteur.

Master Of Films

Avatar

Zou Coates gebruik maken een Lex Luther die wij allemaal wel kennen. Hmmm I wonder.

Maac "Nog geen enkel script geschreven, maar hij is zwart en dus 100% capabel!"
Nou hij is niet zomaar een zwarte man hoor, hij is Ta-Nehisi Coates. Smiley face Dat is wat ze zeggen in de USA "the icing on the cake"...(uiteraard sarcastisch).

De nieuwe Superman film, waarin namen verbonden zijn als Abrams en Coates, wordt een lezing verpakt in "entertainment". Daar ga ik echt van uit. Gelukkig is altijd nog Superman: The Movie uit 1978. Smiley face

D4KEN

Avatar

Een zwarte Superman, een zwarte James Bond.... De wereld is compleet gek geworden. De politieke correctheid is een lachertje. Hiermee bereik je het tegenovergestelde. Erg jammer.

Jeroenevertp

Avatar

@Green Hornet : Mensen met een donkere huidskleur kunnen ook Zonlicht absorberen.

Beyonder

Avatar

Ze zijn helemaal achterlijk geworden.

SuperTaiyou

Avatar

@D4ken het lijkt wel alsof je niet wilt dat deze characters door zwarte acteurs gespeeld gaan worden? Dit zijn nota bene nog characters waarbij huidskleur geeneens een rol speelt

Arnold_FF7

Avatar

Waarom heb ik het gevoel dat deze film nog slechter gaat worden dan superman returns

Arnold_FF7

Avatar

@superTaiyou dit heeft er meer mee te maken dat er genoeg helden zijn die een donkere huidskleur heeft, maar nee we gaan zoals het er naaruit ziet Clark Kent racebenden.

Harrynak

Avatar

Henry Cavell is the only superman

SuperTaiyou

Avatar

@Arnold_FF7 Ik ben zelf ook geen voorstander van dit idee, er zijn genoeg andere zwarte characters die we nog op t grote scherm moeten zien. Plus Cavill was voor mij de perfecte acteur. Maar hoe D4ken dit verwoord klinkt het meer alsof hij niet wilt dat witte characters gespeeld gaan worden door zwarte acteurs

NieuwsFilm

meest populair