Algemeen

'The Suicide Squad' heeft een aantal leuke verrassingen

Regisseur James Gunn zegt dat er meerdere verrassingen zitten aan het einde van The Suicide Squad.

door Jim Pedd om 12:42 in Algemeen
Hoewel we niets officieels gehoord hebben over een eventueel vervolg op The Suicide Squad, lijkt regisseur James Gunn wel van plan te zijn om het publiek te teasen met een eventueel vervolg.

James Gunn staat erom bekend dat hij behoorlijk druk is op sociale media en regelmatig zijn fans updates geeft over zijn nieuwe projecten. Toen een fan hem vroeg of The Suicide Squad ook scènes na de aftiteling heeft, had hij daar een duidelijk antwoord op.

Meerdere scènes
De film The Suicide Squad heeft meerdere scènes na de aftiteling. Dat blijkt wel uit een bericht van Gunn op Twitter. Een fan vroeg hem of de film iets laat zien "een scène" na de aftiteling heeft. En daar reageerde Gunn duidelijk op:De regisseur had aan het einde van zijn twee Guardians of the Galaxy-films ook meerdere scènes na de aftiteling. Daarin zagen we veel verschillende dingen. Onder meer een dansende Baby Groot en Kraglin die de pijl van Yondu uit probeerde.

Wat hij voor ons in petto heeft met de film The Suicide Squad is nog niet helemaal zeker, maar het kan goed dat Gunn dat soort materiaal heeft opgenomen voor na de aftiteling.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Kan niet wachten op deze film

NieuwsFilm

meest populair