Algemeen

'Mission: Impossible 7' onthult zijn eerste beelden!

Tom Cruise is terug in actie als Ethan Hunt!

door Jim Pedd om 14:41 in Algemeen
Ethan Hunt is terug in actie. Empire Magazine onthulde vandaag een van Tom Cruise en laat zien dat we in elk geval weer een flinke motorstunt kunnen verwachten in Mission: Impossible 7.

Op de nieuwe cover van Empire Magazine zie je Tom Cruise in actie als Ethan Hunt. Het is het eerste officiële beeld van de nieuwe actiefilm, en eentje waarop we zien hoe Hunt op een motor over een ravijn springt. Het zal een van de vele stunts in de nieuwe Mission: Impossible-film zijn.

Hieronder kan je het beeld zien:Nieuwe Mission: Impossible
De zevende Mission: Impossible-film belooft nog behoorlijk interessant te worden. Het is het derde deel dat geregisseerd wordt door Christopher McQuarrie en een volgende film die heel wat personages uit verschillende films terugbrengt.

Zo is ditmaal acteur Henry Czerny weer te zien als Eugene Kittridge, voormalig directeur van de Impossible Mission Force, die we in de allereerste Mission: Impossible-film nog konden zien.

Los daarvan speelt het hele team dat we intussen hebben leren kennen weer een rol en nemen ze het gezamenlijk op tegen een slechterik die gespeeld wordt door Esai Morales. Vanaf 27 mei 2022 in de bioscoop.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair