De 3 beste superheldenfilms die je nu op Netflix vindt

De 3 beste superheldenfilms die je nu op Netflix vindt

Voor liefhebbers van het genre een niet te missen rijtje.

Netflix heeft vele films uit elk denkbaar genre in zijn catalogus staan. Vandaag lichten we drie toffe superheldenfilms uit die absoluut die moeite waard zijn om te kijken. Wat is jouw favoriete superheldenprent die nu op Netflix staat?

The Dark Knight (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Christian Bale, Heath Ledger, Gary Oldman, e.a.
Gotham wordt geterroriseerd door een verknipte crimineel die zichzelf de Joker noemt. Deze moordlustige maniak kickt op chaos. Aan Bruce Wayne, die schuilgaat achter de superheld Batman, om hem in te rekenen. Daarvoor werkt hij samen met politieagent Jim Gordon en openbaar aanklager Harvey Dent. Een lastige strijd volgt, waarbij Batman steeds verder over de grens tussen held en burgerwacht wordt gedwongen.

Spider-Man (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst, e.a.
Peter Parker, een doodeenvoudige scholier, wordt tijdens een excursie naar een laboratorium gebeten door een radioactieve spin. Al snel begint daardoor alles te veranderen. Hij ontwikkelt superkrachten, die hij onder de alias Spider-Man in besluit te zetten om New York veiliger te maken. Maar dan komt hij oog in oog te staan met de Green Goblin, een doorgedraaide schurk uitgerust met allerlei moderne wapens. Aan Peter om hem te stoppen.

Shazam! (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David F. Sandberg | Cast: Zachary Levi, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, e.a.
De veertienjarige weesjongen Billy Batson belandt na een nieuw incident bij zijn zoveelste pleeggezin. Zijn leven komt compleet op z'n kop te staan wanneer een eeuwenoude tovenaar hem tot de uitverkorene bestempelt om diens superkrachten over te nemen. Daarmee kan hij in een volwassen superheld veranderen. Samen met zijn maatje Freddy neemt hij het op tegen de kwaadaardige wetenschapper Thaddeus Sivana en de zeven hoofdzonden.



Meer superheldenfilms op Netflix zien?



NieuwsFilm

meest populair