Nieuwe 'Dragon Ball'-film komt in 2022

Nieuwe 'Dragon Ball'-film komt in 2022

Fans van Goku & co. hebben weer iets om naar uit te kijken.

Toei Animation lijkt gisteren per ongeluk voortijdig te hebben aangekondigd dat er een nieuwe Dragon Ball Super-film komt in 2022.

Twitter-gebriker @DBSChronicles deelde het bericht dat Toei op 9 mei - Goku Day - (ofwel vandaag) zal aankondigen dat er een tweede Dragon Ball Super-film komt. Deze aankondiging leek op 5 mei per ongeluk al te zijn gedeeld op de Europese website van Toei. Op deze website stond het volgende:

"Toei Animation viert Goku Day met de verrassende aankondiging dat er in 2022 een nieuwe Dragon Ball Super-film komt"

Andere fans keerden zich tot de betreffende website om te checken of dit nieuws ook echt klopt. Een gebruiker deelde zelfs screenshots van dit nieuws (zie hieronder), dat inmiddels is verwijderd van de site.



Succesvolle anime
De manga van Dragon Ball Super werd geschreven door Dragon Ball-bedenker Akira Toriyama en werd in juni 2015 voor het eerst uitgebracht als vervolg op de originele Dragon Ball-manga (die liep tussen 1984 en 1995 en zorgde voor twee anime-series: Dragon Ball (1986) en Dragon Ball Z (1989)).

De vorige film, Dragon Ball Super: Broly, wist wereldwijd 115 miljoen dollar binnen te halen. Logisch dan ook dat de makers met een vervolg komen!

NieuwsFilm

meest populair