Algemeen

Nieuwe 'Dragon Ball'-film komt in 2022

Fans van Goku & co. hebben weer iets om naar uit te kijken.

door Zilko Tarici om 11:05 in Algemeen
Toei Animation lijkt gisteren per ongeluk voortijdig te hebben aangekondigd dat er een nieuwe Dragon Ball Super-film komt in 2022.

Twitter-gebriker @DBSChronicles deelde het bericht dat Toei op 9 mei - Goku Day - (ofwel vandaag) zal aankondigen dat er een tweede Dragon Ball Super-film komt. Deze aankondiging leek op 5 mei per ongeluk al te zijn gedeeld op de Europese website van Toei. Op deze website stond het volgende:

"Toei Animation viert Goku Day met de verrassende aankondiging dat er in 2022 een nieuwe Dragon Ball Super-film komt"

Andere fans keerden zich tot de betreffende website om te checken of dit nieuws ook echt klopt. Een gebruiker deelde zelfs screenshots van dit nieuws (zie hieronder), dat inmiddels is verwijderd van de site.Succesvolle anime
De manga van Dragon Ball Super werd geschreven door Dragon Ball-bedenker Akira Toriyama en werd in juni 2015 voor het eerst uitgebracht als vervolg op de originele Dragon Ball-manga (die liep tussen 1984 en 1995 en zorgde voor twee anime-series: Dragon Ball (1986) en Dragon Ball Z (1989)).

De vorige film, Dragon Ball Super: Broly, wist wereldwijd 115 miljoen dollar binnen te halen. Logisch dan ook dat de makers met een vervolg komen!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

23VDV23

Avatar

En ik maar denken dat er eindelijk een keer een GOEDE live action adaptatie zou komen. Zo veel mogelijkheden. Liefst als serie.

Mav Damian

Avatar

^ Ik denk net zoals bij videogames dat het een vloek is om een geslaagde live adaptation te doen met anime.

Wel een leuke serie Dragon Ball.

Mirrorverse Picard

Avatar

Full metal alchemist was niet slecht, live action van Death note (de eerste 2 live Actions) waren juist goed en kwamen zeer goed overeen met de anime ...
Misschien moeten ze er meer tijd aan besteden of een live action maken dat in hetzelfde universum afspeelt maar dan met nieuwe personages, hebben de regisseurs ook wat meer vrijheid

Coola

Avatar

Zeer goed nieuws.


Over live action anime. Dat is zeker wel te doen. De Japanners hebben dat al laten zien.

Casshern
Azumi 1 en 2
Bleach
Ace Attorney
Space battleship Yamato

En zo kan ik nog wel even door gaan

Master Of Films

Avatar

Hoewel ik de naam Dragon Ball wel ken, heb ik de mangaserie nooit gelezen. Of al die 10.000 anime's gekeken. Wat ik wel heb gezien is Dragonball Evolution. Mening Dragon Ball fan schijnt deze film te haten. Aangezien ik geen Dragon Ball fan ben, heb ik wel om Dragonball Evolution lachen. Wat een domme film, but oh zo funny in a weird twisted way. Smiley face


Coola "Casshern
Azumi 1 en 2
Space battleship Yamato"
Dat waren best wel vermakelijke films. Smiley face

Ik heb zelf een zwak voor Gatchaman zowel Japans als US. Het schijnt dat Joe en Anthony Russo een Amerikaanse live action versie gaan maken. Maar of het nou een remake van de Japanse Gatchaman uit 2013 gaat worden, mag Joost weten.

Jkorpor030

Avatar

Die live action film was best leuk. Maar animation doet het hem niet meer voor mij

Xamaz

Avatar

Zou tijd worden.. super is al sinds 2018 gestopt en 4 jaar later wachten we op het gevolg van de anime.. Terwijl de manga al twee arcs heeft uit gebracht. De Moro en Granola arc..

Echter zou de aankomende film een bekende van vroeger terug brengen.. Cell werd veelvuldig genoemd. Echter zijn der zoveel van Android 15 tot Cooler van Cooler tot Buu en zelfs Zamasu/Goku Black.. of ze pikken de verhaallijn van Omega Shenron. De film zal qua budget het dubbele zijn dan de vorige drie (Ballte of the Gods, F-Resurection en Brody (laatste koste 8 miljoen) Ik hoop dat ze daar verder op borduren en niet een remake maken met bijv, Lord Slug of Bodack.. en anders HAKAI!

Ghost in a shell is wellicht 1 van de weinige films die de anime/manga recht doet.

ShinobiX9X

Avatar

Ik vond Gunm toch ook wel goed

Goku32

Avatar

Master of films,

Evolution was een schande en helemaal niet grappig, het was nog erger dan alle slechte films bij elkaar. Fans keken echt uit naar de film, en dan krijgen ze dit voorgeschoteld diep triest, niet normaal slecht deze.

NieuwsFilm

meest populair