Eerste officiële 'Mission: Impossible 7'-foto toont Tom Cruise op een trein

Eerste officiële 'Mission: Impossible 7'-foto toont Tom Cruise op een trein

De trein belooft een belangrijk deel te worden van de actie.

Soms is het moeilijk om jezelf te overtreffen. Elke Mission: Impossible-film weer zien we acteur Tom Cruise gewaagde stunts uithalen. Waar hij ooit aan de buitenkant van de Burj Khalifa hing, vervolgens aan een opstijgend vliegtuig hing en een halo-jump maakte, heeft hij ditmaal ogenschijnlijk gekozen voor een trein als grootste spektakelstuk van Mission: Impossible 7.

Op de eerste officiële foto van de film van regisseur Christopher McQuarrie zien we namelijk een trein. Tot nu toe zagen we in de franchise vaak de grootste stunt geteased worden in de eerste beelden en als dat nu ook opgaat, dan kunnen we er dus van uit gaan dat de trein een groot onderdeel van de stunts uitmaakt.



Veel protocollen
De foto van Tom Cruise werd vrijgegeven door Empire Magazine, dat ook een interview met Cruise publiceerde. Tijdens dat interview vertelde hij over de opnames tijdens de coronapandemie, die een grotere uitdaging vormden volgens Cruise dan de stunts.

"Ik heb 30 tot 40 films geproduceerd en ben daarmee verantwoordelijk voor duizenden, als het niet tienduizenden zijn, banen," aldus Cruise.

"Al mijn vrienden in de industrie, mensen die in distributie werken en mijn crew vroegen: 'Wat gaan we doen? Ik kan mijn huis kwijtraken!' Dus ik vertelde dat aan de studio en aan de industrie. We zouden terug gaan en in de zomer opnemen en uitzoeken hoe we dat op een veilige manier konden doen."

"Dat werd dus zeven dagen per week werken, elke dag weer de klok rond en omgaan met veel hoogzittende emoties."

NieuwsFilm

meest populair