Kijk jij uit naar 'Shazam 2'? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Kijk jij uit naar 'Shazam 2'? Dan hebben we goed nieuws voor je!

De sequel op de geliefde superheldenfilm komt er sneller dan je denkt.

Faithe Herman, een actrice uit superhelden-sequel Shazam! Fury of the Gods, heeft onthuld dat de opnames van de film volgende week beginnen.

Warner Bros. bracht de eerste Shazam!-film uit in 2019 en liet ermee zien dat DC-film ook een minder serieuze toon kunnen hebben. En hoewel de opbrengst niet zo hoog was als bijvoorbeeld Wonder Woman of Aquaman, waren de recensies ontzettend lovend. WB legde hoofdrolspeler Zachary Levi en regisseur David F. Sandberg dan ook direct vast voor de sequel.

Sandberg en scenarist Henry Gayden werken al een hele tijd aan de tweede Shazam!, maar het is pas in de laatste maanden dat het project op stoom begint te komen. Naast Levi als Shazam keert Asher Angel terug als tiener Billy Batson, die verandert in Shazam als hij deze naam uitspreekt. Rachel Zegler, Helen Mirren en Lucy Liu zullen de schurken spelen.

Bekende gezichten
Overige castleden uit de eerste film, waaronder de acteurtjes die Billy's pleegbroertjes en -zusjes speelden, keren allen terug.

Maar het is dus Herman, die de jonge Darla Dudley speelde in Shazam!, die via haar Twitter-account onthulde dat de opnames elk moment gaan starten. De actrice is klaar met haar aandeel van het vijfde seizoen van serie This Is Us en gaat dus direct over naar haar nieuwe project, Shazam! Fury of the Gods.



NieuwsFilm

meest populair