3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Marriage Story (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Noah Baumbach | Cast: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, e.a.
Theaterregisseur Charlie en actrice Nicole verkeren in een echtscheiding. Aanvankelijk verloopt deze redelijk amicaal. De twee willen het beste voor elkaar en hun zoontje Henry. Maar later gedragen Charlie en Nicole zich steeds vijandelijker tegen elkaar en beginnen ze elkaar van alles te verwijten. En wanneer Nicole met Henry naar Los Angeles vertrekt en een topadvocaat in de arm neemt, barst al helemaal de bom.

American Sniper (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Bradley Cooper, Sienna Miller, Keir O'Donnell, e.a.
Chris Kyle wordt als Navy Seal klaargestoomd voor een missie in Irak. Daar gaat hij als scherpschutter aan de slag. Kyle groeit uiteindelijk uit de dodelijkste scherpschutter in de Amerikaanse militaire geschiedenis ooit. En dat valt ook de vijand op, die een prijs op zijn hoofd zet. Eenmaal terug thuis, merkt Kyle dat hij de gruwelijke oorlog maar moeilijk achter zich kan laten.

Django Unchained (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, e.a.
Django en zijn vrouw Broomhilda zijn door slavenhandelaren uit elkaar gedreven. Later, wanneer Django bevrijd is, reist hij samen met een Duitse premiejager door Amerika om zijn vrouw te redden. Zij blijkt in handen te zijn van Calvin Candle, een sadistische plantage-eigenaar die berucht is om zijn vreselijke slavenpraktijken.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair